08 Eylül 2024
  • Ankara20°C
  • İstanbul21°C
  • İzmir27°C
  • Giresun23°C

3 AİLE DAHA EVİNDE ZİYARET EDİLDİ

Vali Mustafa Taşkesen’in eşi Betül Taşkesen’in İlimiz Merkez İlçede yaşayan yardıma muhtaç ailelere yaptığı ziyaretler devam ediyor. Betül Taşkesen, beraberindekilerle birlikte dün de (05.03.2009) 3 aileyi evlerinde ziyaret etti.

3 Aile Daha Evinde Ziyaret Edildi

07 Mart 2009 Cumartesi 18:27

  Beraberinde Vali Yardımcısı Süleyman Özçakıcı’nın eşi Şafak Özçakıcı ve İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Kenan Anapa ile ilk ziyaretini Fevziçakmak Mahallesi’nde oturan 3 çocuklu M. Y.’ın (51) evine yapan Betül Taşkesen, zaman zaman bulduğu yevmiyeli işlere giden baba ve ailesinin sorunlarını dinledi. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yardıma muhtaç aileye gıda paketi verildi, giyim ve nakdi yardımda bulunuldu.

 
            Fevziçakmak Mahallesi’nde oturan 1930 doğumlu H. D. adındaki yaşlı kadını da ziyaret eden Betül Taşkesen, 4 çocuk sahibi olup bulduğu işlerde yevmiye ile çalışan oğlu ile oturan yaşlı kadının sorunlarını dinledi. Bu aileye de gıda ve giyecek yardımı yapıldı.
 
            Günün son ziyaretini Hacımiktat Mahallesi’nde oturan 1945 doğumlu A. O. İsimli kadının evine yapan Betül Taşkesen, 7 yaşındaki torunu ile birlikte yaşayan kadının sorunlarını dinledi. Sorunları dinlenen yaşlı kadına da gıda yardımı yapıldı, kendisine ve torununa giyim eşyaları verildi.
 
            Yapılan ziyaretlerde, ailelerin sosyal güvence olarak yeşil karta sahip oldukları belirtildi. 
K.giresun.gov
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.