19 Nisan 2024
  • Ankara13°C
  • İstanbul12°C
  • İzmir17°C
  • Giresun15°C

AKINCILAR'DA ARAZİ SULAMA KAVGASI: 2 ÖLÜ

Sivas Akıncılar'da arazi sulama meselesi yüzünden çıkan kavgada birbirlerine silahla ateş eden 37 yaşındaki Yıldıray Köse ile 60 yaşındaki Yakup Kurt hayatını kaybetti.

AKINCILAR'DA ARAZİ SULAMA KAVGASI: 2 ÖLÜ

03 Haziran 2015 Çarşamba 02:02

Sivas'ın Akıncılar ilçesinde arazi sulama meselesi yüzünden çıkan kavgada birbirlerine silahla ateş eden 37 yaşındaki Yıldıray Köse ile 60 yaşındaki Yakup Kurt hayatını kaybetti. Olay, akşam saatlerinde Akıncılar ilçe merkezine 7 kilometre mesafedeki Şenbağlar Köyü'nde yaşandı. Köy yakınlarındaki tarlada 3 çocuk babası Yıldıray Köse ile köylüsü 3 çocuk sahibi Yakup Kurt arasında arazi sulama meselesi yüzünden tartışma çıktı.

İddiaya göre daha önceden de aralarında husumet olduğu belirtilen Köse ve Kurt birbirlerine tabanca çekerek yakın mesafeden karşılıklı ateş etti. Köse ve Kurt vücutlarına isabet eden çok sayıda kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından köye jandarma ekipleri sevk edilerek, güvenlik önlemi aldı. Olay yerindeki incelemenin ardından Yıldıray Köse ve Yakup Kurt'un cesetleri Suşehri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesetlerin otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği açıklandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.