19 Mayıs 2024
  • Ankara17°C
  • İstanbul18°C
  • İzmir24°C
  • Giresun16°C

ALUCRA GENÇLERİNDEN AHDE VEFA

Vakıflar Bankası bünyesinde görev yapan Alucra'lı gençler Vakıflar Bankası Genel Müdür Yardımcısı Aydın DELİKTAŞLI onuruna teşekkür yemeği düzenlediler.

ALUCRA GENÇLERİNDEN AHDE VEFA

18 Ocak 2010 Pazartesi 09:07

Alucralının, Şebinkarahisarlının, Giresunlunun ekmek kapısı olan ve 300'ün üzerinde Karadeniz ve İstanbul'da Giresunluları banka bünyesinde iş imkanı sağlayan değerli bürokratımız, Alucralı hemşehrimiz Aydın DELİKTAŞLI'yı Alucra'lı gençler unutmadı.

Tartışmalı ve haksızlıkla memleketine hizmeti engellemek isteyen vede çekemeyen zihniyetdeki insanların isteği üzerine emekliye sevk edilen sayın Deliktaşlı'ya, İstanbul'un çeşitli şubelerinde işe girmesine vesile olan güvenlik görevlisi, şoför, banka memuru ve avukat gibi meslek dallarında oluşan 30 kişilik bir gurup onuruna bir akşam yemeği tertipledi.



Beşiktaş Yıldız Korosundaki Malta Köşkünde verilen yemekte işe girmesine vesile olduğu gençlerle bir araya gelen Aydın Deliktaşlı, bu birliktelikten çok memnun olduğunu ve İstanbul'da banka bünyesinde görevli en az yüz kişinin olduğunu ifade etti. Gençlerin bu birlik ve beraberliğinden çok mutlu olduğunu söyleyen sayın Deliktaşlı, en büyük hayalinin ise banka genel müdürlüğünde yada müdür muavinliğinde Alucralı birini görmek olduğunu söyledi.



Alucra'nın Gönül insanı, Hizmet insanı sayın Aydın Deliktaşlı'ya gençlerin gösterdiği bu Ahde Vefa değerli bürokratımızı memnun etmiştir. Alucralı gençler olarak elindeki makul yetkisini ve hizmeti sevdalısı olduğu Alucrası adına yapan bu değerli ağabeyimize teşekkürü bir borç biliriz. Allah ebeden sayın Deliktaşlıdan razı olsun...

K.Alucra Haber

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.