07 Mayıs 2024
  • Ankara17°C
  • İstanbul21°C
  • İzmir26°C
  • Giresun15°C

ALUCRA KAYMAKAMI M.FURKAN SANCAKTUTAR GÖREVİNE BAŞLADI

Alucra Kaymakamı M.Furkan Sancaktutar Görevine Başladı. İlçemiz Kaymakamı Sayın M.Furkan SANCAKTUTAR görevine başladı...

Alucra Kaymakamı M.Furkan Sancaktutar Görevine Başladı

21 Kasım 2011 Pazartesi 21:22

Alucra Kaymakamı M.Furkan Sancaktutar Görevine Başladı. İlçemiz Kaymakamı Sayın M.Furkan SANCAKTUTAR görevine başladı. Köylerimize teftişe çıkarak incelemerde bulundu...

Akçiçek, Aktepe ve Boyluca Köylerini ziyaret etti. Boyluca köyünde yapımı devam eden köy konağını yerinde inceledi. Daha sonra Boyluca B.S.İ.O. da öğrencileri ziyaret etti.

ALUCRA KAYMAKAMI SAYIN MUHAMMET FURKAN SANCAKTUTAR'ı Tanıyalım.

ÖZGEÇMİŞİ

Kaymakamımız Sayın M. Furkan Sancaktutar; 1987 yılında Rize'nin Güneysu ilçesinde doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini Güneysu'da tamamladı. Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden 2009 yılında mezun oldu. Türkiye Petrolleri A.O. Adıyaman Bölge Müdürlüğü'nde Uzman Yardımcısı olarak kısa bir süre görev yaptıktan sonra İçişleri Bakanlığı'nın açmış olduğu Kaymakamlık sınavını kazanarak Manisa Kaymakam Adayı olarak Nisan ayında göreve başladı.

Zonguldak'ın Devrek ve Ankara'nın Gölbaşı ilçelerinde Kaymakam Refikliği stajını, Mülkiye Müfettişi refakatinde Manisa'da Teftiş Stajını tamamladı. İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün 01/11/2011 tarih ve 18527 sayılı yazısı ile Alucra Kaymakam Vekilliğine atanarak 9 Kasım 2011 tarihinde ilçemizdeki görevine başlamıştır.

KAYNAK : ALUCRA KAYMAKAMLIĞI

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.