29 Nisan 2024
  • Ankara15°C
  • İstanbul15°C
  • İzmir21°C
  • Giresun15°C

ALUCRA KUR'AN KURSLARININ MEZUNİYET PROGRAMI VE BİLGİ YARIŞMASI

Alucra Müftülüğü tarafından düzenlenen 2010–2011 Kur'an Kursları mezuniyet programı ve Kur'an kursları arası bilgi yarışması, Alucra Belediyesi kültür salonunda gerçekleştirildi.

Alucra Kur'an Kurslarının Mezuniyet Programı ve Bilgi Yarışması

03 Haziran 2011 Cuma 17:49

Alucra Müftülüğü tarafından düzenlenen 2010–2011 Kur'an Kursları mezuniyet programı ve Kur'an kursları arası bilgi yarışması, Alucra Belediyesi kültür salonunda gerçekleştirildi. Alucra'da ilk defa düzenlenen program, ilçe halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Programın açılış konuşmasını yapan Alucra müftüsü Mehmet Reşat ŞAVLI herkesi, dünya ve ahiret saadetini kazandıran Kur'ân'ı öğrenmeye ve onun ahlakıyla ahlaklaşmaya davet etti.

Kız Kur'an kursları öğreticileri ve öğrencileri tarafından Kur'an tilâveti, ilâhîler, çeşitli şiirler ve skeç gösterileri ile süslenen programa, Karadeniz bölge birincisi olan Alucra İmam Hatip Lisesi Kız İlâhi Grubu da ilâhileriyle renk kattı. Ayrıca programda, altı kız Kur'an kursu arasında düzenlenen bilgi yarışması, salonu dolduran izleyiciler tarafından büyük bir ilgi ve heyecanla izlendi.

Sonuna kadar büyük bir çekişmeye sahne olan yarışmada birinciliği Kemallı Mahallesi Kız Kur'an Kursu, ikinciliği Merkez Kız Kur'an Kursu, üçüncülüğü ise Yeşilyurt köyü Kız Kur'an Kursu elde etti. Program sonunda dereceye giren kursların yarışmacılarına altın, para ve çeşitli hediyeler verildi...

K:Alucra.com

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.