17 Mayıs 2024
  • Ankara12°C
  • İstanbul13°C
  • İzmir18°C
  • Giresun11°C

ALUCRA MESLEK YÜKSEKOKULU YENİ BİNASINA KAVUŞUYOR

Alucralı İşadamı Refik Bulutçu tarafından yaptırılan Alucra Meslek Yüksekokulu’nun sona yaklaşan inşaat çalışmalarını yerinde görmek ve iş adamına teşekkür etmek için 26 Temmuz 2009 tarihinde Alucra’da geniş katılımlı bir etkinlik düzenlendi..

Alucra Meslek Yüksekokulu Yeni Binasına Kavuşuyor

29 Temmuz 2009 Çarşamba 06:24

Etkinlik programı, ilk olarak Yüksekokul inşaatının gezisi ile başlamış, sonra festival alanına geçilmiştir. Alucra Vakfı tarafından organize edilen bu programa Giresun Valisi Mustafa YAMAN, Giresun Milletvekili Nurettin CANİKLİ, Şebinkarahisarlı İstanbul Milletvekili Ünal KACIR, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Metin ÖZTÜRK, Şebinkarahisar Kaymakamı Ali SIRMALI, Alucra Kaymakamı Ünal KOÇ, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin YILANCI, Alucra Belediye Başkanı Osman SÖYLEMEZ, Okulu yaptıran Refik BULUTÇU, eşleri Filiz BULUTÇU ve ailesi, Alucralı eğitim gönüllüsü Prof. Dr.  Nusret BULUTÇU, sivil toplum örgütleri, yöresel sanatçılar ve Alucra halkı katıldı.

Düzenlenen etkinlik çerçevesinde; Alucra MYO’nun yeni binasını inşa etmek, Alucra Öğretmenevi’ni elden geçirerek oldukça güzel bir noktaya getirmek ve ilçe merkezinde “ilçe Evi” olarak kullanılacak taş binayı yapmak suretiyle, Alucra ilçesinin tarihi günlerinden birini yaşamasına vesile olan Refik BULUTÇU Bey’e teşekkür edildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.