08 Mayıs 2024
  • Ankara9°C
  • İstanbul15°C
  • İzmir16°C
  • Giresun12°C

ALUCRA MYO KÜTÜPHANESİNE BÜYÜK DESTEK

Alucra Turan Bulutçu MYO Kütüphanesine bir destek de Alucralı hemşerimiz, Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Süleymanoğlu'ndan geldi...

Alucra MYO Kütüphanesine Büyük Destek

30 Ekim 2011 Pazar 12:25

Alucra Turan Bulutçu MYO Kütüphanesine bir destek de Alucralı hemşerimiz, Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Süleymanoğlu'ndan geldi.

Üniversitemize Selahattin Bey tarafından gönderilen kitaplar üniversite öğrencilerine uygun çağdaş kitaplardan oluşmaktadır. Bu kitaplarla iyice zenginleşen üniversite kitaplığımız ilçemizdeki diğer okullar için de değerli bir kaynak olacaktır.
Bir Alucralı olarak hemşerimiz, Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Süleymanoğlu eğitime verdikleri destekten dolayı kendilerine çok teşekkür ettiklerini belirtti.

Ayrıca, Selahattin Bey'in “Alucra” ve “eğitim” konularında sürekli bizlere yardımcı olmaya çalışması ve bu konularda hassas davranıyorlar. Sayın Selahattin Süleymanoğlu'nun elinden geldiğince hemşerilerine de yardımcı olmayı seven bir insan olarak eğitimle alakalı projelerde değerli kendisiyle uyumlu çalışabileceğimizi umuyorum.

İlçemizden böyle değerli isimlerin çıkması bizleri gerçekten onurlandırıyor. Çünkü, Selahattin Bey her ne kadar Halk Bankası'nın Genel Müdür yardımcısı olsa da özünden taviz vermemiş yetiştiği toprakları ve kendi unutmamış mütevazı kişiliği ile etrafında sevilip sayılan değerli bir insandır. Bizler Selahattin Bey gibi değerli hemşerilerimizin daha da çoğalmasını ümit ederek kendisine çalışmalarında başarılar dileriz..

Alucra Eğitim Derneği Başkanı
Tülay Dolu

K.:Alucra

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.