29 Nisan 2024
  • Ankara14°C
  • İstanbul13°C
  • İzmir14°C
  • Giresun15°C

ALUCRA MYO'DAN KİTAP PROJESİ

Alucra Eğitim Derneği kitap kampanyası düzenliyor...

Alucra Myo'dan  Kitap Projesi

05 Eylül 2011 Pazartesi 22:05

Alucra Eğitim Derneği kitap kampanyası düzenliyor. Bilindiği gibi Alucra Eğitim Derneği'nin organize etmesi ile birlikte ismini vermek istemeyen bir Alucra'lı iş adamımız Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksekokulu'nun Kütüphanesi yenilenmişti.

Yenilenen kütüphane eskisinden çok daha büyük olduğu için kütüphanemizde boş alanlar ortaya çıkmıştır. Zira, önceki kitaplar da okulumuza yeterli gelmemekteydi. Okulumuzdaki öğrencilerimizin ihtiyacını karşılayamayan kütüphane sorununu çözen Alucra Eğitim Derneği Başkanı Tülay Dolu ve Başkan Yard. Kevser Karagöz şimdi çok güzel bir projeye imza atmaya çalışıyor.

Bu projenin organizesini yapacak olan Dernek Başkanı Tülay Dolu ve Yardımcısı bu konu ile ilgili bazı kurumlarla temasa geçmiş bulunmaktadır. Alucra Eğitim Derneği'nin bundan önceki organizasyonlarda elde edilen başarılarını göz önüne aldığımızda hemşerilerimizin bu projeyi de canı gönülden destekleyeceklerini düşünüyoruz.

Bu proje kapsamında gönderilecek kitaplar üniversite kütüphanesinde muhafaza edilmekle birlikte bütün hemşerilerimizin hizmetine sunulacaktır. Bilindiği gibi ilçemizde bulunan diğer ilköğretim okulları da bu kitaplardan faydalanabileceklerdir. Alucra Eğitim Derneği Başkanı Tülay Dolu bu proje kapsamında düşünülen kitapların türünün çok önemli olmadığını üniversitede öğrencilerin kullanabileceği her türlü kitabın olabileceğini söyledi. Hatta yıpranmamış eski kitapların bile kullanılabileceğini söyledi.

Ayrıca, Başkan Tülay Dolu bu kampanyaya katkıda bulunmak isteyen hemşerilerimizin kendisi ve Meslek Yüksek Okulu kitap proje başkanı Kevser Karagöz Hanım ile iletişime geçebileceklerini söyledi. Kütüphanenin yapımında emeği geçen sayğıdeğer Alucra'lı iş adamımıza tekrar teşekkür eder, bu projede desteklerinizi bekleriz...

Yabani uluslar dışındaki her ülke kitaplar tarafından yönetilir. ~ Voltaire

K.:alucraegitimdernegi.com

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.