14 Mayıs 2024
  • Ankara13°C
  • İstanbul17°C
  • İzmir22°C
  • Giresun13°C

ALUCRA TURAN BULUTCU MYO ÖĞRENCİLERİNDEN FOTOĞRAF SERGİSİ

Alucra Turan Bulutcu MYO Öğrencileri Temel Fotoğrafçılık Dersi kapsamında çektikleri fotoğrafları 10.05.2010 tarihinde okullarında sergilediler...

Alucra Turan Bulutcu MYO Öğrencilerinden Fotoğraf Sergisi

11 Mayıs 2010 Salı 14:29

Alucra Turan Bulutcu Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 2. sınıf ögrencileri, Öğr. Gör. Hasan Helimoğlu'nun sorumlu olduğu Temel Fotoğrafçılık Dersi kapsamında çektikleri fotoğrafları 10.05.2010 tarihinde Turan Bulutcu Meslek Yüksek Okulunda sergilenmeye başlandı.

Serginin açılışına katılan akademik personel ve ögrencilere hem içeçek ve yiyecek ikramı yapıldı hem de fotoğraflar hakkında bilgi verildi. Temel Fotoğrafçılık dersine ait bir ödev olarak başlayan fotoğraf çekme aktivitesi, öğrenciler tarafından ilgi görünce Öğr. Gör. Hasan Helimoğlu tarafından sergiye çevrildi.

Sergide fotoğrafları çeken ögrenciler görev alarak çektikleri fgotoğrafları anlattılar ve ikramlarda bulundular. Ayrıca slayt gösterisinin de yapıldığı sergi, öğrenciler tarafından yogun ilgi ile karşılandı. Sergi 4 gün boyunca belli saatlerde izleyicilere açık olacak.

alucrahaber.com
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.