19 Mayıs 2024
  • Ankara20°C
  • İstanbul20°C
  • İzmir26°C
  • Giresun18°C

ALUCRA TURAN BULUTCU MYO YENİ HİZMET BİNASINA TAŞINIYOR

Alucra Turan Bulutcu Meslek Yüksekokulu 05.12.2009 tarihinde yeni binasında hizmet vermeye başlayacak...

Alucra Turan Bulutcu MYO Yeni Hizmet Binasına Taşınıyor

23 Kasım 2009 Pazartesi 11:25

05.12.2009 tarihinde yeni yaptırılan hizmet binasına taşınacak olan Alucra Turan Bulutcu Meslek Yüksekokulu'nda tamamlanan kısımlar, noksanlıklar ve hizmetler şöyle;

Alucra Turan Bulutcu Meslek Yüksek Okulunun içi tamamen bitti, Rektörlük konferans salonunu tamamlandı. Yemekhane Giresun'dan bir firma ile Alucra'daki Abdullah lokantası tarafından ortaklaşa yaptırıldı. Kantin ihaleye verildi bu hafta sonu tamamlanıp açılacak, Okulun idari kadrosunun, öğretim görevlilerini ve diğer personelin çalışacağı odaların büro malzemeleri rektörlük tarafından yollandı.

Okulumuzun büyük toplantı salonu büro malzemeleri bu hafta sonu rektörlük tarafından gönderilecek. İş adamı Refik Bulutcu tarafından yaptırılan tabela asıldı. Rektörlük tarafından yaptırılan ikinci tabela hafta sonu asılacak, Eski temelin sağına ve soluna park yapılıyor bu park yürüyüş yolları ile çevre yoluna bağlanıyor. Basketbol ve Voleybol ile mini kort sahaları yapılacak ihalesi bitti. Alt ve üst zemin çalışmalarını belediye üstlendi çalışmalara başlandı; pota ve direkleri Giresun valiliği tarafından gönderildi. Okulun dış yapılarını çevreleyen ( 1.5 m yüksekliğinde ) beton duvarlar üzerleri tellerle kaplanmış, bordür çalışmaları tamamen bitirilmiş, aydınlatma alt ve üst yapısı tamamlanmış üç adet giriş kapısı belediye tarafından yapılacak.

Kalorifer tesisatı tamamen bitmiş olup şuan kullanılacak haldedir ayrıca 60 ton kömür 10 ton odun depoda mevcuttur. Okulun bütün aydınlatma tesisatı tamamlanmış ve şuan kullanılabilir durumdadır. Okulun bütün telefon tesisatı Telekom tarafından tamamlanmış olup sadece aktarım beklemektedir. Hizmete açılacak binanın ve çevre düzenin aydınlatmaları açıldığında şehitlikten bakıldığında mini bir şehir görüntüsü vermektedir.

Tülay DOLU - alucra.com
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.