03 Mayıs 2024
  • Ankara17°C
  • İstanbul19°C
  • İzmir25°C
  • Giresun15°C

ALUCRA VAKFINDAN MECLİS ZİYARETİ

ALUCRA VAKFINDAN MECLİS ZİYARETİ

ALUCRA VAKFINDAN MECLİS ZİYARETİ

12 Mart 2013 Salı 11:18

 

Sinan Karaveli başkanlığındaki Alucra Vakıfı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TBMM’de AK Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli ile birlikte hemşeri milletvekillerini ziyaret etti.

 
Alucra’nın sorunlarının çözümü için Ankara’da bir dizi ziyarette bulunan Alucra Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, Başta Nurettin Canikli olmak üzere, Ünal Kacır, Ahmet Baha Öğütken ve Metin Külünk ile görüştü.
 
Ziyaretin amacı ile ilgili Şebin Gündem Gazetesine açıklama yapan Alucra Vakfı Başkanı Sinan Karaveli şunları söyledi. “ Yönetime seçildiğimiz günden itibaren yoğun bir şekilde, Alucra’mıza ve Alucralılara neler yapabiliriz noktasında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmalar doğrultusunda TBMM’ne giderek hemşeri milletvekillerimizi makamlarında ziyaret ettik. Bize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı kendilerine sizin aracılığınız ile bir kez daha teşekkür ediyorum. Yönetim olarak yapmayı hedeflediğimiz bir kaç tane proje hakkında  Milletvekilimiz Sayın Nurettin Canikli ile görüş alışverişinde bulunduk. Bunlardan bir tanesi, özellikle Alucra’ya kurulacak olan “Yöresel Kalkınma Fakültesi” hakkında bilgi verdik. İkinci olarak,  İstanbul  Okmeydanı’nda Alucra Kültür Merkezi yeri kurulması için yer temini talebinde bulunulduk. Ayrıca  11 Ağustos 2013 Tarihinde yapacağımız festival ile ilgili görüşünü başvurduk.” dedi.

09976169040f8341ab7c7db0e7067648.20130312112152.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.