30 Nisan 2024
  • Ankara13°C
  • İstanbul13°C
  • İzmir13°C
  • Giresun15°C

ALUCRALILAR OTOGARINA KAVUŞUYOR

Beyoğlu Belediye Başkanının geçtiğimiz aylarda Alucralılara verdiği söz gerçeğe dönüşüyor, 3 Eylül 2011 Cumartesi günü saat 13:00'de Alucra Otogarının temel atma törenine tüm Alucralıları bekliyoruz...

Alucralılar Otogarına Kavuşuyor

26 Ağustos 2011 Cuma 19:27

Beyoğlu Belediye Başkanının geçtiğimiz aylarda Alucralılara verdiği söz gerçeğe dönüşüyor, 3 Eylül 2011 Cumartesi günü saat 13:00'de Alucra Otogarının temel atma törenine tüm Alucralıları bekliyoruz.

Geçtiğimiz Şubat ayında Beyoğlu Belediye Başkanı A.Misbah Demircan'ın Alucralılara Otogar yapımı için verdiği söz gerçeğe dönüşüyor.

Alucra Belediyesinin yer konusunda yaptığı yazışmalar ve gerekli prosedür işlemleri tamamlanarak projenin hayata geçmesi için hiç bir engel kalmamış oldu.

Daha önce Alucra Vakfı Başkanı ve Otogar Projesini çizecek olan mimar ilçeye gelerek otogar yapımı için en uygun yeri tespit etmiş ve ölçümleri alarak proje çizimine geçilmişti. Projenin tamamlanması sonrasında Alucra Belediyesinin bu alanı imarda otogar olarak tanımlamasının ardından bugün (25.08.2011) projeyi çizen mimar, inşaatın yapımını üstlenen müteahhit firma sahibi, harita mühendisleri ve Alucra Vakfı Başkanı ilçeye gidiyor.

Temel Atma 3 Eylül 2011 Cumartesi

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın katılımıyla gerçekleşecek olan Otogar Projesinin temeli 3 Eylül 2011 Cumartesi günü saat 13:00 gerçekleşecektir. Tüm Alucralıları hemşehrilerimizi temel atma törenine bekliyoruz.

K.:Alucra Haber
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.