23 Nisan 2024
  • Ankara25°C
  • İstanbul23°C
  • İzmir29°C
  • Giresun21°C

ALUCRA'YA MODERN PAZAR

Alucra Belediyesi ilçemizdeki eski Pazar yerinde yapılan yıkım ve söküm çalışmalarının ardından, yapılması planlanan yeni Pazar yerinin proje aşamasını tamamladı.

ALUCRA'YA MODERN PAZAR

31 Mayıs 2015 Pazar 02:52

Komşu ilçemiz Alucraya yapılacak olan modern Pazar yerinin proje çizimleri tamamlanırken, yapım çalışmaları da Irmak Park Sosyal Tesisleriyle birlikte en kısa süre içerisinde tamamlanacak.

Konu ile ilgili olarak Belediye Başkanı Asım Kaymakçı, “Seçim çalışmalarında vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi Alucra’ya modern bir Pazar yeri kazandırma adına çalışmalara başladık. Bu süreç içerisinde vatandaşlarımıza projelerin hazırlanması sürecinde sabırla bizleri destekledikleri için teşekkür ederiz. Çalışmalarımız sonucunda yeni Pazar yerinin mimari projesini tamamlamış bulunmaktayız ve yapım işleri de başlamıştır. 1200 metrekare kapalı alan içerisinde 38 adet esnaflarımız için pazar alanının bulunacağı, kış aylarında üstden ısıtmalı ve belirli noktalarda çeşmelerin bulunacağı Pazar yerimiz ilçemize güzel oldukça modern bir eser olarak kazandırılacaktır. Alucra'da Pazaryeri sıkıntısı ortadan kalkacak, yapılacak modern Pazar yeriyle önümüzdeki uzun yıllar Alucramıza hizmet verecektir” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.