08 Eylül 2024
  • Ankara20°C
  • İstanbul21°C
  • İzmir27°C
  • Giresun23°C

BAL ÜSTÜNDE ŞAŞIRTAN İMZA

Alucra’da bir markette çekilen resim, herkesi hayrete düşürdü. Bir markete satılmak üzere konulan çerçeve balların birinin üzerinde Arapça Muhammed yazıldığı görüldü.

BAL ÜSTÜNDE ŞAŞIRTAN İMZA

04 Kasım 2008 Salı 21:29

Alucra’da bir markette çekilen resim, herkesi hayrete düşürdü. Bir markete satılmak üzere konulan çerçeve balların birinin üzerinde Arapça Muhammed yazıldığı görüldü. Alucralı hemşehrimiz Tülay DOLU hayret verici olayı şöyle anlattı:

’Bir markete alış-veriş için girmiştim, alış-veriş yaptıktan sonra, market sahibi arkadaşımla koyu bir sohbete dalmıştık

Sohbetimizin konusu; “PEYGAMBER EFENDİMİZ (sav)Efendimizin örnek hayatlarından birbirimize kısa kısa Yaşanmış hayat hikâyecikleri anlatıp günümüz insanları ile mukayese yapıyorduk. Örnek hayatlarını kendi hayatımıza nasıl tatbik edeceğimizi konuşuyorken tavan’dan aşağı doğru asılı olan bal çerçevelerine gözüm takılı verdi.İçlerinden bir tanesi çok farklı idi. Dikkatlice baktığımda çerçevedeki balın üzerinde “MUHAMMED” yazıyordu.

Hemen marketin sahibi arkadaşıma yöneldim abi bu çerçevede Arapça yazıyor dedim. farkın damısınız. Hayır dedi. “MUHAMMED” yazıyor abi dedim. Hemen iki kare resmini çektim. Tüm tanıdığım insanlara makinemdeki resmi gösterdim.

İstanbul’a gelince Hicret Cami İmam Hatibi Ali Erilli Hocama resmi bilgisayardan büyülterek gösterdiğimde “doğru görmüş, doğru okumuşsun” kardeşim dedi.

Beni hayrete düşüren ikinci konu ise on dakika önce “PEYGAMBER EFENDİMİZDEN” bahsetmemizdi.’’

Haber: Fatih AYDIN
Kaynak: www.alucra.com
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.