08 Eylül 2024
  • Ankara19°C
  • İstanbul21°C
  • İzmir25°C
  • Giresun23°C

BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN YILANCI TARAFINDAN YAPILAN BASIN AÇIKLAMASI ;

Meslek Yüksek Okulumuz ve Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulumuz Kayıtları İlçemizde Yapılacak.

Belediye Başkanı Şahin YILANCI  tarafından yapılan basın açıklaması ;

07 Ağustos 2010 Cumartesi 13:00

Meslek Yüksek Okulumuz ve Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulumuz Kayıtları İlçemizde Yapılacak.

Belediye Başkanı Şahin YILANCI tarafından yapılan basın açıklamasında ;
4 Ağustos Çarşamba günü Belediye Başkanı Şahin YILANCI , Şebinkarahisar MYO Müdürü Fatih AYGÜN , Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hicabi GÜRSOY , Şebinkarahisar Yüksek Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği yönetim kurulu üyesi Cavit İŞCAN dan oluşan heyet Giresun Üniversitesi rektör vekili Prof. Dr. Ersan BOCUTOĞLU nu makamında ziyaret ederek başta , son yıllarda öğrencilerimizin eziyete dönüşen kayıt sorunu olmak üzere okulumuzun diğer sorunlarını rektör vekili Prof. Dr. Ersan BOCUTOĞLU na iletmişlerdir.
YILANCI açıklamasında;

Şebinkarahisar Meslek Yüksek Okulu ve Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulunun öğrenci kayıtlarının ilçemizde yapılması konusunda ,Giresun Üniversitesi yönetimi ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve 2010-2011 yılı öğrenci kayıtlarının ilçemizde yapılacağını bildirdi.
Gerek ilçemizden Yüksek Okula kayıt yaptıracak , gerek diğer şehirlerimizden yüksek okulumuzu kazanarak kayıt yaptırmak için ilçemize gelen ve kayıtlarının burda yapılamadığını öğrenip Giresun'a gitmek zorunda kalan öğrencilerimizin yaşadığı moral bozukluğu , yorgunluk ve artı bir maliyete sebep olan kayıt çilesine son verilmiştir.
Bizlerin bu konudaki hassasiyetlerini anlayarak, desteklerini esirgemeyen başta rektör vekilimiz Prof. Dr. Ersan BOCUTOĞLU olmak üzere tüm Giresun Üniversitesi Yönetimine şahsım ve ilçe halkımız adına teşekkür ederim.

Şahin YILANCI
Şebinkarahisar Belediye Başkanı



Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.