04 Mayıs 2024
  • Ankara15°C
  • İstanbul14°C
  • İzmir19°C
  • Giresun17°C

ÇAMOLUK'A TAKSİ DURAĞI AÇILDI

Çamoluk'ta ulaşım sorunları bir bir çözülüyor. Artık Çamoluk'ta taksimetre ile çalışan taksiler var...

Çamoluk'a Taksi Durağı Açıldı

06 Ağustos 2010 Cuma 10:06

Çamoluk'a 50-60 TL ücret ödeyerek otobüsle gelen hemşehrilerimiz, bir o kadarda para ödeyerek münübüsle köylerine gidebiliyorlardı. Çamoluklular artık sarı taksiler ile daha ucuza ve daha konforlu bir yolculuk yapabilecekler.

Türkiye genelinde şehir merkezleri ve bir çok İlçe merkezinde vatandaşlara hizmet veren sarı taksiler Çamoluk'ta da işbaşı yaptılar. Çamoluk-köyler, Çamoluk-Alucra, Çamoluk-Şebinkarahisar, Çamoluk-Erzincan, Çamoluk-Giresun, Çamoluk-Şiran, Çamoluk-Gölova, Çamoluk-Akıncılar, Çamoluk-Suşehri ve Çamoluk'tan Türkiye'nin her noktasına ulaşım imkanı sağlayan Sarı taksiler, Çamoluk ilçe merkezinde bulunan duraklarından adresinize kadar gelerek sizleri alıyor.

Taksi durağı yöneticisi olan Hüseyin Selvi, Çamoluk'ta işbaşı yapan sarı taksiler için şunları söylüyor: "Sarı taksiler Çamoluk için büyük bir eksiklikti. İstanbul'dan otobüsle gelen hemşerilerimiz çok fazla paralar ödeyerek köylere çıkıyorlardı. Artık fazla para ödemeden ve sadece kendilerine tahsis olunan bu taksiler ile köylerine çıkabilecekler. Henüz yeni hizmete girdiğimiz için müşterinin ayağını alıştırmak istiyoruz. Mesela köyden arayan bir kardeşimize gidiyoruz ve taksimetreyi kapısının önünde açıyoruz. Mesafeleri gözönüne aldığınızda bu son derece ciddi bir hizmet oluyor," dedi.

Çamoluk İlçe merkezinde durağı bulunan sarı taksilerin Haziran ayından bu yana resmi olarak hizmet veriyor. Taksimetre olduğu içinde her hangi bir tartışma yaşanmıyor.

Haber: Ramis TONBUL - camoluk.org
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.