04 Mayıs 2024
  • Ankara10°C
  • İstanbul13°C
  • İzmir16°C
  • Giresun15°C

ÇAMOLUKLU SANATÇILARDAN BURS KOMİSYONUNA BAĞIŞ

19. Çamoluk Bal Festivali tertip komisyonu Başkanı Eyüp Sürücü, sahne alan sanatçılara teşekkür etti...

ÇAMOLUKLU SANATÇILARDAN BURS KOMİSYONUNA BAĞIŞ

08 Ağustos 2010 Pazar 15:39

Eyüp Sürücü, festivalde sahne alan Çamoluklu ses sanatçılarının örnek bir davranış sergilediklerini belirterek, bundan dolayı kendilerine teşekkür ettiğini söyledi. Sürücü, ses sanatçıları ile Çamoluk'ta toplantı yaptıklarını ve bu toplantıda fiyatların tekrar konuşularak anlaşmaya varıldığımı belirtti.

Sürücü şunları söyledi: 'Bilindiği gibi bu yıl Festival gelirlerinin tamamını Burs Komisyonuna vereceğiz. Dolayısı ile öğrencilerimiz faydalanacak. Bunun için sanatçılarımızdan indirim istedik.' dedi.

Sürücü, öğrenci bursları için bu teklifi yaptıklarını belirtti. Sürücü'nün burs için bu teklifi yapmasının ardından Çamoluklu ses sanatçıları önerilen fiyatın %50 sini burs komisyonuna bağışladılar. Sanatçıların örnek bir davranış sergiledikini dile getiren Sürücü, şunları söyledi;

"Çamoluk Bal Festivali, Çamolukluların ortaklaşa düzenlediği bir festivaldir. Başı Kaymakamlık-Belediye ve Dernek çekse de festivale tüm Çamolukluların katkısı vardır. Her sanatçı arkadaşımız yeri geldiğinde fiyatta fedakarlık yapması gerekir. Sanatçı arkadaşlarımız kendilerine önerdiğimiz fiyatın %50'sini burs komisyonuna bağışlayarak örnek bir davranış segilediler. Çamoluk Derneği adına sahne alan Çamoluklu ses sanatçısı arkadaşlarımız, Mustafa Domruk-Sabit Münüklü-Mehmet Meşe-Mehmet Kuzkaya-Haydar Keleş-Hüseyin Düz ve saz ekiplerine teşekkür ediyorum" dedi.

Sürücü, Festivalinde sahne alan tüm Çamoluklu sanatçıların mükemmel bir performans sergilediklerini dile getirerek, bu sanatçıların her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

Haber: UFUK KESECEK - Camoluk.Net
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.