03 Mayıs 2024
  • Ankara16°C
  • İstanbul17°C
  • İzmir20°C
  • Giresun14°C

ÇAMOLUK'TA YANGIN 2 ÖLÜ, 8 YARALI

Çamoluk'a bağlı Hacıören köyünde gece saat 03:45 sularında yangın çıktı...

Çamoluk'ta Yangın 2 Ölü, 8 Yaralı

03 Ağustos 2010 Salı 13:12

Sebebi henüz tespit edilemeyen yangın gece saat 03:45 sularında Çamoluk'un Hacıören köyünde meydana geldi. Çıkan yangında yükselen alevler rüzgarında etkisi ile hızla etraftaki evleri sardı. Kısa sürede etrafdaki evleri saran yangına müdahele etmek için, Çamoluk-Alucra-Şebinkarahisar-Gölova ve Şiran ilçelerinden ayrıca Orman Müdürlüğünden itfaiye araçları geldi.

Çamoluk Kaymakamı Murat Zadeleroğlu ve İlçe Emniyet Müdürü saat 05:30'da olay yerine geldi. Çamoluk Kaymakamı Murat Zadeleroğlu olay yerinde incelemelerde bulundu ve yangın söndürme çalışmalarını yakinen takip etti. Yangın saat 06:00'da kontrol altına alındı.

Çamoluk Belediye Başkanı Özcan Çinici'de saat 08:00 sularında Hacıören köyüne gelerek incelemelerde bulundu.

Çıkan yangında sekiz kişi yaralı olarak kurtarılırken, Hacıören köyü Muhtarı Şenel Kürkçü'nün annesi Mühibe (Suna) Kürkçü (76) ve Mühibe Kürkçü'nün gelini Sevinç Kürkçü (Bayram KÜRKÇÜ'nün eşi) (56) henüz kurtarılamadı. Mühibe Kürkçü ve Sevinç Kürkçü'nün yanarak can verdiği belirtiliyor. Mühibe Kürkçü ve Sevinç Kürkçü'nün yanan naaşlarına ulaşabilmek için arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Gelen bilgiler arasında Mühibe Kürkçü'nün şehit annesi olduğu da belirtildi.

Haber: Ramis TONBUL - camoluk.org
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.