28 Mart 2024
  • Ankara22°C
  • İstanbul19°C
  • İzmir22°C
  • Giresun15°C

DEİVİDAS DULYKS YEŞİLGİRESUN BELEDİYESPOR'DA

Türkiye Basketbol Ligi'nin yeni ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor, geçen sezon İtalya Basketbol Ligi takımlarından Reyer Venezia'da forma giyen Litvanyalı Deividas Dulyks'ı 1 yıllığına renklerine bağladı.

DEİVİDAS DULYKS YEŞİLGİRESUN BELEDİYESPOR'DA

20 Haziran 2015 Cumartesi 04:07

GİRESUN (AA) - Türkiye Basketbol Ligi'nin yeni ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor, geçen sezon İtalya Basketbol Ligi takımlarından Reyer Venezia'da forma giyen Litvanyalı Deividas Dulyks'ı 1 yıllığına renklerine bağladı.

Kulüp başkan yardımcısı Sertaç Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başantrenör Ahmet Kandemir'in verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

deividas-dulyks-yesilgiresun-belediyespor-da-5763068.jpeg

Daha önce iç transferde Ramel Smooth Bradley'in sözleşmesini uzattıklarını, Nijaryalı Jeleel Akindele ve  ABD 'li Tony Crocker ile anlaşma imzaladıklarını ifade eden Güneş, "Son olarak Litvanyalı Deividas Dulyks ile anlaştık. Geçtiğimiz sezonu İtalya Basketbol Ligi'nde, normal sezonu ikinci tamamlayan Reyer Venezia'nın kadrosunda yer aldı. Çok iyi bir ismi kadromuza kattık. Kendisiyle bir yıllık sözleşme imzaladık" dedi.

Güneş, yabancı transferlerinin hepsinin son derece kaliteli ve iyi oyuncular olduğunu vurgulayarak, "Kadromuza kattığımız isimler son derece kaliteli ve iyi oyuncular. Yeşilgiresun Belediyespor'un gücüne güç katacaklarına inanıyoruz. İki yabancı alma hakkımız daha var. Şu anda araştırmalarımız sürüyor. Kısa zamanda bu transferi de gerçekleştirerek yabancı oyuncu haklarımızı kullanmış olacağız" diye konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.