05 Mayıs 2024
  • Ankara13°C
  • İstanbul13°C
  • İzmir19°C
  • Giresun13°C

ECZANE KALFALARINA EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında hazırlanan protokolle, eczanelerde çalışan veya yeni işe başlayacak personellere kurs verilecek...

Eczane Kalfalarına Eğitim

26 Şubat 2010 Cuma 08:54

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığının işbirliğinde hazırlanan protokol gereği eczanelerde çalışacak destek personeline yönelik eğitim faaliyeti düzenlecektir. Eğitime katılacakların en az ilkokul ya da ilköğretim okulu mezunuolmaları, sağlık durumlarınının mesleği icra etmesine uygun olması, kursun başladığı tarih ititbariyle eczanelerde destek personeli olarak asgari 1 yıl çalıştığını(kesinti olabilir,toplamda 1 yılın tamamlanması gerekir) sigorta primleri ile belgelemesi şartları aranacaktır.

Eğitim faaliyetleri Giresun Halk Eğitim Merkezi, Espiye Halk Eğitim Merkezi ve Bulancak Halk Eğitim Merkezi olmak üzere üç merkezde düzenlenecektir.

Yukarıda sayılan şartları taşımak kaydı ile ; Giresun Merkez, Keşap, Dereli, Şebinkarahisar, Alucra, Çamoluk, ilçelerinde yapılacak başvuruların Giresun Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne; Piraziz ve Bulancak ilçelerinden yapılacak olan başvuruların Bulancak Halk Eğitim Merkezine; Espiye, Yağlıdere, Güce, Tirebolu, Doğankent, Çanakçı, Görele, Eynesil ilçelerinden yapılacak başvuruların Espiye Halk Eğitim Merkezine yapılması gerekmektedir.

Kursa başvuru şartlarını taşıyanların durumlarını belgelemek kaydıyla 3 Mart 2010 tarihine kadar adı geçen Halk Eğitim Merkezlerine başvurmaları gerekmektedir.

Eğitim faaliyetleri 8 Mart 2010 da yukarıda adı geçen merkezlerde başlayacaktır.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.