28 Mart 2024
  • Ankara18°C
  • İstanbul21°C
  • İzmir22°C
  • Giresun16°C

FREŞA DÜNYA'DA GİRESUN'UN GURURU OLDU

Türkiye genelinde ilk meyveli sodayı çıkararak bir ilke imza atan Freşa, Dünya genelinde 25 ülkeye ihracat yaparak Giresun'un gurur kaynağı oldu...

Freşa Dünya'da Giresun'un Gururu Oldu

08 Ağustos 2012 Çarşamba 23:46

Türkiye genelinde ilk meyveli sodayı çıkararak bir ilke imza atan Freşa, Dünya genelinde 25 ülkeye ihracat yaparak Giresun’un gurur kaynağı oldu.

Giresun merkez İnişdibi Beldesi’nde faaliyet gösteren Freşa üretim tesislerini ziyaret eden Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, fabrikayı gezerek firma yetkilisi Hasan Çakırmelikoğlu’dan bilgiler aldı.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten Çakırmelikoğlu Madensuyu A.Ş. (Freşa) Genel Müdürü Hasan Çakırmelikoğlu, ”Sadece Giresun’da bulunan tesisimizde saatlik 40 bin şişe üretim yapıyoruz. Günlük 12 kamyon kapasite de 30 bin koli üretim yapabiliyoruz. Ülke genelinin tamamında satış bayilerimiz var, Orta Doğu ülkeleri başta olmak üzere Dünya genelinde 25 ülkeye ihracat yapıyoruz. Bu verilerimize Bursa İnegöl tesisimiz dahil değildir.” dedi.

Freşa markasının Giresun’un gurur kaynağı olduğuna vurgu yapan Vali Şahin,”Giresun ve bölge adına Freşa gibi ciddi bir sanayi tesisimizin olması ve ismi ile ülke genelini aşan bir marka oluşturulması bizler adına mutluluk vericidir. Freşa markasının bu bölge müteşebbislerinin cesaret kaynağı olduğunu görüyoruz ve yaptığımız tüm yatırım çağrılarında Freşa’yı örnek gösteriyoruz.” diye konuştu.

f1f_fresa-giresun-un-gururu-oldu.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.