16 Nisan 2024
  • Ankara23°C
  • İstanbul24°C
  • İzmir25°C
  • Giresun17°C

GALATASARAY'IN YENİ BAŞKANI ŞEBİNKARAHİSARLI DURSUN ÖZBEK

GALATASARAY'IN YENİ BAŞKANI HEMŞERİMİZ ŞEBİNKARAHİSARLI DURSUN ÖZBEK SEÇİLDİ

GALATASARAY'IN YENİ BAŞKANI ŞEBİNKARAHİSARLI DURSUN ÖZBEK

31 Mayıs 2015 Pazar 02:04

Galatasaray Spor Kulübünün 22 Mayıs Cuma Günü gerçekleştirilen Olağan Seçim Kurulu’nda 2800 oy alarak 36.Başkanı Hemşerimiz Dursun Özbek olmuştur.110 yıllık Galatasaray Spor Kulübü tarihinin 99.seçimli genel kurulunda seçilerek 3 yıl süre ile sarı-kırmızılı kulübün başkanlığını yürütecek. ŞEBİNHABER ailesi olarak kendilerine görevlerinde başarılar dileyerek, gurur duyduğumuzu belirtmek istiyoruz.

dursun-ozbek.jpg

Dursun Özbek Kimdir?

1950 Giresun Şebinkarahisar Ocaktaşı Köyü doğumludur. İlkokulu bitirdikten sonra İstanbul’a taşındılar.13 yaşında iken babası Hasan Bey vefat etmiştir. 1969 yılında Galatasaray Lisesi’nden mezun olup, ODTÜ’ye girer. O dönemde ülkedeki sıkıntılar yüzünden İstanbul’a dönerek İTÜ Makine Mühendisliği’nde öğrenimine başlar. İTÜ Spor Kulübü’nde futbol oynar.1972 yılında otomotiv sektöründe çalışmaya başlar. Kardeşi Mehmet Özbek ile birlikte Taksim’de yedek parçacılığa başlarlar.

1988 yılı itibari ile turizm sektöründe İstanbul ‘da Nippon ve Point Hotel zincirleri, Antalya’da Kimeros ve Mabiche otelleri ile iş hayatına devam etmişlerdir. Fransızca ve İngilizce bilen Özbek, evli ve iki çocuk babası. Dursun Özbek, 2011 yılında Ünal Aysal’ın kadrosunda kısa bir süre görev yaparak kendi isteği ile ayrılmış, 2014 yılında ise Duygun Yarsuvat’ın yönetim kurulunda yer alarak başkan yardımcısı olmuştur.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.