02 Mayıs 2024
  • Ankara15°C
  • İstanbul16°C
  • İzmir23°C
  • Giresun14°C

GENEL SEKRETERDEN VALİYE ZİYARET

Giresun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine atanan Dr. Beytullah Şahin görevine başladı. İl genelinde bulunan 12 hastanenin bağlandığı Şahin'in bu hastanelerle ilgili olarak her konuda yetkili olacağı bildirildi.

GENEL SEKRETERDEN VALİYE ZİYARET

03 Kasım 2012 Cumartesi 20:53

 

Giresun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine atanan Dr. Beytullah Şahin, Vali Dursun Ali Şahin’i Makamında ziyaret etti.
 
Beraberinde İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Fazıl Özden ile birlikte bugün saat 10.00’da Vali Dursun Ali Şahin’i ziyaret eden Giresun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Beytullah Şahin, sağlık alanındaki gelişmeler ve yeni yapılanma hakkında bilgiler verdi.
 
Giresun’daki sağlık hizmetlerinin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı İl Müdürlüğünce koordineli şekilde yürütüleceğini ifade eden Genel Sekreter Dr. Beytullah Şahin, “Yasalarla belirlenen yetkilerimizin bilincindeyiz. Tek hedefimiz halkımızın sağlığı ve kaliteli hizmet alması. Tüm gücümüzle bu doğrultuda çalışacağız” dedi.
 
Giresun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine başlayan Dr. Beytullah Şahin’i tebrik eden Vali Şahin de, Giresun’da sağlık hizmet binaları konusunda bir sıkıntı yaşanmadığını, Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi yanındaki Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi binalarının da bitirilmesi ile o alanın tam bir sağlık kompleksi olacağını söyledi.
 
Bugüne kadar İl Sağlık Müdürlüğüne ve Halk Sağlığı Müdürlüğüne her türlü desteği verdiğini de belirten Vali Dursun Ali Şahin, Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinin de yanında olacağını sözlerine ekledi. 2012-1576-3.jpg2012-1576-2.jpg
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.