19 Nisan 2024
  • Ankara14°C
  • İstanbul13°C
  • İzmir16°C
  • Giresun17°C

GİRESUN'DA HİZMET VETEN AMBULANS SAYISI 35'E YÜKSELDİ

Sağlık Bakanlığı tarafından Giresun İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edilen 6 adet ambulansın hizmete girişi nedeniyle bugün Vali Hasan Karahan’ın da katılımıyla valilik önünde tören gerçekleştirildi...

Giresun'da Hizmet Veten Ambulans Sayısı 35'e Yükseldi

30 Ocak 2014 Perşembe 19:08

Sağlık Bakanlığı tarafından Giresun İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edilen 6 adet ambulansın hizmete girişi nedeniyle bugün Vali Hasan Karahan’ın da katılımıyla valilik önünde tören gerçekleştirildi.

Törenin açılış konuşmasını yapan İl Sağlık Müdürü Ahmet Bal, "İlimizde Acil Sağlık Hizmetleri'nin il merkezindeki Komuta Kontrol Merkezinden yürütülmekte olup, 21 ayrı noktadan halkımıza hizmet veriliyor.Bugün ambulans filomuza biri 4x4 olmak üzere toplam 6 ambulans daha eklenmiştir. Yeni sayımızla birlikte Acil Sağlık Hizmetleri filomuzdaki ambulans sayımız 35'e yükselmiştir. İlimiz genelinde vatandaşlarımıza hizmet veren 21 istasyonumuzun yanı sıra, açılması planlanan yeni istasyonlarımızla birlikte halkımıza sunulan sağlık hizmetinin niteliği ve kalitesini artırmak tek gayemizdir" dedi. Vali Hasan Karahan ise yaptığı konuşmada," 21 ayrı noktada 35 araçla 300'e yakın personelle gerçekten güzel bir hizmeti yürütüyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.Gelişen büyüyen Türkiye'mizin bu gelişmesinden büyümesinden tabiki ilimizde hak ettiği payı almaya devam ediyor. Bundan sonrada devam edecektir. 6 ambulans ciddi bir katkı. Sağlık hizmetlerimizin Giresun'umuz da ulaştığı boyutlarda gerçekten iftihar vesilesi. Göğsümüzü kabartıyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Sağlık Bakanımızı da bu konuda gösterdiği destek için ayrıca teşekkür ediyorum. İlimizin siyasi vekilleri bu konuda gerçekten ciddi takipte bulundular. Onlara da teşekkür ediyorum. Gerçekten bu hizmetler insanın olduğu her yerde oluyor. Acil müdahale gereği doğabiliyor. Bizde arkadaşlarımız gayretiyle gördük ki çok zor şartlarda, kış şartlarında bile bu arkadaşlarımız hastalara ulaşmak için kendi canlarını tehlikeye atarak hizmet yaptılar. Kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum huzurlarınızda. Allah muhtaç etmesin ama eksikliğini de göstermesin diyorum. Hayırlı olsun" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapılarak ambulansların anahtarları Vali Karahan tarafından görevlilere teslim edildi. Vali Karahan daha sonra ambulansın şoför koltuğuna oturarak araçları inceleyerek test etti.

K:iha- GİRESUN

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.