05 Mayıs 2024
  • Ankara11°C
  • İstanbul13°C
  • İzmir14°C
  • Giresun15°C

GİRESUN'DA VATANDAŞ KOLLARI SIVADI

''Her şeyi devletten beklemek doğru değil'' diyen vatandaşlar, köy yollarının bozuk olan kısımlarını imece usulü ile betonladılar...

Giresun'da vatandaş kolları sıvadı

24 Kasım 2010 Çarşamba 19:25

Giresun'un Tirebolu ilçesine bağlı Yukarı Boğalı Köyü'nde, ''Her şeyi devletten beklemek doğru değil'' diyen vatandaşlar, köy yollarının bozuk olan kısımlarını imece usulü ile betonladılar.

Köy merkezinden geçen grup yolu betonlama çalışmalarının tamamlandığını belirten Köy Muhtarı Durmuş Ayvaz, “Köyümüzün merkezinden geçen yol betonlama çalışmaları tamamlanmıştır. Betonlanan yol gerekli bekleme süresinin ardından ulaşıma açılacaktır. Bu çalışmalarımız, betonlanmayan yollarımızda devam edecektir. Köyümüzde yapılan yol betonlama çalışmaları konusunda yardımlarını esirgemeyen köy halkına teşekkür ederim” dedi.

Köy halkının fındık bahçelerini bir yıllığına küçükbaş hayvan yetiştiricilerine 6 bin 300 TL'ye kiralandığını belirten Köy Muhtarı Durmuş Ayvaz, “Köyümüz içinden geçen grup köy yolunun bozuk olan bölümlerine 6 bin 300 TL tutarında 63 metreküp hazır beton dökülmüştür. Bu çalışmalarımızda köylü vatandaşlarımızın birlik ve beraberlik içersinde köy yollarımızın betonlama işlerimizi yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Her şeyin devletten beklenmeyeceğini ifade eden Muhtar Ayvaz, “Köyümüzde ihtiyacımız olan birçok hizmet devlet tarafından yapılmıştır. Bu anlamda her şeyi devletten beklememiz doğru değildir” diye konuştu.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.