30 Nisan 2024
  • Ankara12°C
  • İstanbul13°C
  • İzmir13°C
  • Giresun15°C

GİRESUNSPOR'DA İMZALAR ATILDI

Giresunspor eski teknik direktörlerimizden Cengiz Demir, futbolcular Ümit Teke ve Burak Denizli ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Giresunspor'da İmzalar Atıldı

27 Temmuz 2012 Cuma 14:30

Spor Toto 2.Lig'de mücadele edecek olan ekibimiz Giresunspor, teknik direktör sorununu çözdü.

Giresunspor Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde eski teknik direktörlerimizden Cengiz Demir, futbolcular Ümit Teke ve Burak Denizli ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, Giresunspor'un yeni yönetim kurulu olarak 23 Temmuz tarihinde resmen göreve başladıklarını belirterek öncelikli olarak kulübün içinde bulunduğu mali durumu göz önünde bulundurarak teknik direktör sorununu çözdüklerini kaydetti.

Bozbağ "Cengiz Demir içimizden biri. Güvendiğimiz, sevdiğimiz bir isim. Bu zor dönemimizde bize yardımcı olarak tüm şartlarımızı kabul etti. Biz de kendisi ile çalışmaya karar verdik. Transfer çalışmalarında ise Gaziosmanpaşa'dan Ümit Teke ve Ofspor'dan Burak Denizli ile 2 yıllık anlaşma sağlayarak, bugün sözleşme imzaladık. İç transfer görüşmelerinde de tüm futbolcularla anlaştık. Artık dış transfere yöneldik.Mali durumumuzu düşündüğümüzde, bize yararlı ancak bütçemizi zorlamayacak isimlerle anlaşacağız. Ligin başlamasına daha uzun zaman var. Acele etmeyeceğiz. Takıma yararlı olacak isimleri buraya getireceğiz" dedi.

ff9_spor-toto-2-lig-imzalr-atildi-giresunspor.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.