29 Mart 2024
  • Ankara20°C
  • İstanbul21°C
  • İzmir22°C
  • Giresun16°C

GİRİŞİMCİ KADINLAR SERTİFİKALARINI ALDILAR

GİRESUN (AA) - Giresun'da, "Girişimcilikte Önce Kadın" projesini başarılıyla tamamlayan kursiyerlere belgeleri törenle verildi.Halk Eğitim Merkezi...

GİRİŞİMCİ KADINLAR SERTİFİKALARINI ALDILAR

20 Haziran 2015 Cumartesi 04:14

GİRESUN (AA) - Giresun'da, "Girişimcilikte Önce Kadın " projesini başarılıyla tamamlayan kursiyerlere belgeleri törenle verildi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde yapılan törende konuşan Giresun Valisi Hasan Karahan, projeyle kadınların ürettikleri ürünlerini satmalarının daha da kolaylaştığını söyledi.

Giresunlu kadınların el ürünlerinin artık Türkiye geneline ulaştığını vurgulayan Karahan, şunları söyledi:

"Güzel bir imkân. Büyük kolaylık. Dolayısıyla bunun en iyi şekilde değerlendirilmesini siz hanımlardan istiyoruz. Gerçek anlamda üretici olan kadınlarımızın el emeklerinin, göz nurlarının da bir şekilde ekonomiye katılması, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması ve bu ekonomik çark içerisinde de sizlerin bir takım gelirler sağlamanız güzel bir imkân. Bütün proje ortaklarına huzurlarınızda teşekkür ederim. Tabii siz katılımcılarımıza da teşekkür ederim. Çünkü sizlerin katılımı olmasa ürünlerinizi getirmesiniz bu iş olmaz. Nitekim bu bir açık pazar. Sizin getirdiğiniz ve sunduğunuz ürünler sayesinde bu pazar devam ediyor."

fft81_mf4921140.jpeg

Karahan, konuşmasının ardından kursiyerlere belgelerini verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.