06 Mayıs 2024
  • Ankara17°C
  • İstanbul18°C
  • İzmir25°C
  • Giresun13°C

HEDEF GALİBİYET ALMAK

Bedensel Engelliler bugün zorlu Sivas deplasmanında sahaya çıkacak

Hedef galibiyet almak

02 Ocak 2009 Cuma 23:56

Deplasmanlı Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol liginde bu sezon üst sıraları hedefleyen Giresun Bedensel Engelliler Gençlikspor takımı ligdeki 3. maçını bugün deplasmanda Sivas Engelliler ile oynayacak.

Hafta başından bu yana bu maçın hazırlıklarını galibiyet için sürdüren Engelli Basketbolcular bu zorlu maçı kazanarak ligde iddialı olduklarını kanıtlamak istiyorlar.

Sivas maçına büyük önem veren Engelli Basketbolcularda tek hedef galibiyet olarak belirlenmiş durumda.

Bugün deplasmanda oynayacakları Sivas Engelliler maçı ile ilgili olarak Giresun Bedensel Engelliler Gençlikspor kulübü basın sözcüsü Sema Yazıcıoğlu şu açıklamalarda bulundu:

“Engelliler ligindeki 3.maçımızı bugün rakip sahada Sivas takımı ile oynayacağız. Bu maçta sahadan galibiyetle ayrılarak ligde iddialı olduğumuzu kanıtlamak istiyoruz. Bunun içinde sporcularımız hazırlıklarını sahadan galibiyetle ayrılmak için tamamladılar.

Giresun Bedensel Engelliler takımı bugün oynayacağı maçta sahadan galibiyetle ayrılacak güçtedir.Bu konuda bizim sporcularımıza olan güvenimiz tamdır.”

MAÇ SAAT 16.00’DA

Bugün Sivas 4 Eylül Salonunda oynanacak olan Sivas Engelliler – Giresun Engelliler takımları arasındaki zorlu maç saat 16.00’da başlayacak.

 

Haber Kaynak: http://www.giresungundem.com/

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.