08 Eylül 2024
  • Ankara20°C
  • İstanbul21°C
  • İzmir27°C
  • Giresun23°C

HİBE DESTEKLİ YARIŞMA DÜZENLENİYOR

Uluslararası ortaklı yürütülecek olan Türkiye de Gençlik ve Geleceğimizi Şekillendirelim yarışması için başarılı projeler geliştirenlere, Dünya Bankası tarafından 20 bin USD hibe verileceği açıklandı.

Hibe Destekli Yarışma Düzenleniyor

24 Aralık 2008 Çarşamba 20:53

Uluslararası ortaklı yürütülecek olan “Türkiye’de Gençlik ve Geleceğimizi Şekillendirelim” yarışması için başarılı projeler geliştirenlere, Dünya Bankası tarafından 20 bin USD hibe verileceği açıklandı.

Türkiye’de gençliğin karşı karşıya kaldığı güçlükler ve yakalayacakları büyük fırsatlarda farkındalığını artırmayı amaçlayan projede, gençliğin toplumsal girişimlerde desteklenmesi ve Türkiye’de gençlerin yaşamlarının iyileştirilmesi hedefleniyor.

 
            Projenin, büyüme potansiyeline sahip Türkiye’de, yaratıcılığı olan fikirlerin tespit edilmesi ve pilot uygulamaların desteklenmesini amaçladığı belirtiliyor.
 
            “Türkiye’de Gençlik ve Geleceğimizi Şekillendirelim” adını taşıyan, yaratıcılık ve kalkınma fikirlerinin ön plana çıkarılacağı yarışmayla ilgili tüm bilgi ve belgelere, aşağıdaki internet adreslerinden ulaşabilirsiniz.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.