16 Mayıs 2024
  • Ankara21°C
  • İstanbul16°C
  • İzmir20°C
  • Giresun12°C

KEREMCAN KURTULDU

Suşehri ilçesinde yaşayan ve kalbinde delik bulunan 2 yaşındaki Keremcan, hayırsever bir iş adamının yardımıyla İstanbul΄da yapılan tedavisinin ardından ilçeye döndü.

KEREMCAN KURTULDU

16 Ocak 2009 Cuma 19:13

Suşehri ilçesinde yaşayan ve kalbinde delik bulunan 2 yaşındaki Keremcan, hayırsever bir iş adamının yardımıyla İstanbul΄da yapılan tedavisinin ardından ilçeye döndü.
Basında yer alan haberler üzerine, tedavi masrafları İstanbul΄daki bir iş adamı tarafından karşılanan ve gördüğü tedaviye olumlu cevap veren 2 yaşındaki Keremcan Polat, ailesiyle birlikte Suşehri΄ne geldi.
Polat ailesini, Öksülü Mahallesi΄ndeki evinde ziyaret eden Suşehri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Tevfik Coşkun, aileye giysi yardımında bulundu. Anne Güler Polat΄tan Keremcan΄ın tedavisi hakkında bilgi alan Coşkun, aileye yardımlarının devam edeceğini belirterek, tedavi masraflarını karşılayan iş adamına teşekkür etti.
Anne Polat ise oğluyla birlikte İstanbul΄a gittiğini, hayırsever iş adamının çocuğunun tedavisini özel bir hastanede yaptırdığını anlattı.
Burada yapılan tedaviyle Keremcan΄ın kalbindeki deliğin küçülmeye başladığını, bu nedenle ameliyat edilmesine gerek görülmediğini ifade eden Polat, ΄΄Doktorlar, çocuğumda aynı zamanda kalp yetmezliği olduğunu söylediler. Bunun tedavisinin de Sivas΄ta olabileceğini belirttiler. Bundan sonraki tedavilerini Sivas΄ta yaptırmaya çalışacağız΄΄ dedi.
İş adamına yaptığı katkıdan dolayı teşekkür eden anne Polat, ΄΄Gittiğimiz günden itibaren yanımızdan hiç ayrılmadı. Bizimle çok ilgilendi. Gelirken yol paramızı ödedi ve ayrıca harçlığımızı da verdi. Çok iyi bir insan. Allah ona daha çok versin΄΄ diye konuştu.
Mahalle muhtarı Mustafa Çiftçi de ailenin durumu ve Keremcan΄ın rahatsızlığının mahalle sakinlerini üzdüğünü belirterek, ΄΄Mahalle halkı olarak Polat ailesine elimizden gelen yardımları yaptık. Keremcan΄ın tedavisini üstlenen hayırsever iş adamına ise sonsuz teşekkür ederim΄΄ şeklinde konuştu.

Haber Kaynak: http://www.yeniulke.net/

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.