08 Eylül 2024
  • Ankara20°C
  • İstanbul21°C
  • İzmir27°C
  • Giresun23°C

KİŞİ VE KURULUŞLARA TEŞEKKÜR BELGESİ

Vali Mustafa Taşkesen, İlimizde gerçekleşen çeşitli faaliyetlere maddi-manevi katkı sağlayan kişi ve kuruluşlara teşekkür belgesi verdi.

Kişi ve Kuruluşlara Teşekkür Belgesi

24 Nisan 2009 Cuma 19:04

 Valiliğimiz ile Ordu Valiliği tarafından hazırlanan “Fındıkta OR-Gİ Konsepti 20 Soruda Fındık” kitapçığının hazırlanmasına ve İlimizde gerçekleştirilen sosyal faaliyetlere destek veren Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) adına Oda Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ile Giresun Ziraat Odası (GZO) adına Oda Başkanı Özer Akbaşlı’ya teşekkür belgesi veren Vali Mustafa Taşkesen, “Dünya Kadınlar Günü” etkinliklerine ve “Türkiye Okuyor” kampanyasına katkı sağlayan Giresun Ticaret Borsası Başkanı İşadamı Mustafa Karadere’ye, TSO Başkanı İşadamı Hasan Çakırmelikoğlu’na, İşadamları Ali Acar’a, Mehmet Yaraman’a, Bülent Doğramacı’ya, Fatih Sandal’a, Şükrü Ataün’e ve Giresun 42. Eczacılar Odası Başkanı Eczacı Meyse Kademoğlu’na da teşekkür belgesi verdi.
 
            Vali Mustafa Taşkesen ayrıca, İlimiz Bedensel Engelliler Spor Kulübü faaliyetlerinde kullanılmak üzere alınan araca katkı yapan Giresun kuyumcular Derneği Başkanı Canan Pir ve Atarlar Kuyumculuğa da teşekkür belgesi verdi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.