08 Eylül 2024
  • Ankara20°C
  • İstanbul21°C
  • İzmir27°C
  • Giresun23°C

KIZ MESLEK LİSESİ’NDE AKILLI TAHTA UYGULAMASI

Şebinkarahisar Kız Teknik ve Meslek Lisesi eğitimdeki en son gelişmeleri yakından takip ederek öğrencilerimize en verimli eğitimi vermeye azami gayret gösteriyor.

KIZ MESLEK LİSESİ’NDE AKILLI TAHTA UYGULAMASI

20 Ekim 2009 Salı 08:22

Şebinkarahisar Kız Teknik ve Meslek Lisesi eğitimdeki en son gelişmeleri yakından takip ederek öğrencilerimize en verimli eğitimi vermeye azami gayret gösteriyor. Bu amaçla eğitim dünyasının en son ve en yeni uygulamalarından biri olan “Akıllı Tahta” yı okulumuza öğrencilerimizle tanıştırdı. Akıllı tahta sayesinde öğretmenlerimiz dersleri çok yönlü anlatabilmekte… Birçok içeriğe rahatlıkla ve hızlıca ulaşmakta… Aylar önce işlediği konulara tek tuşla geri dönüp tekrar etme olanağı bulmaktalar.

Akıllı tahtanın yanı sıra öğrencilerin her türlü gelişmeden çabucak haberdar olabilmelerini sağlamak amacıyla okulumuza büyük ekran LCD monitör yerleştirildi. Öğrencileri ilgilendiren içerikleri bu ekrandan sürekli aktarmakta.


Öğrencilerimiz için faydalı olacak her türlü yeniliğin peşinde olmaya devam eden Kız Meslek Lisesi Müdürlüğüne Şebin Haber olarak başarılar dileriz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.