08 Eylül 2024
  • Ankara20°C
  • İstanbul21°C
  • İzmir27°C
  • Giresun23°C

MAHKÛMLARIN ESERLERİ SERGİLENİYOR

Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığı ve İlimiz Cumhuriyet Başsavcılığının işbirliği ile gerçekleştirilen “Kütahya Ceza İnfaz Kurumu El Sanatları Sergisi” bugün saat 14.30’da açıldı. Can Akengin Sanat Galerisi’ndeki serginin açılışını Va

Mahkûmların Eserleri Sergileniyor

15 Mart 2009 Pazar 18:17

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Kütahya Ceza İnfaz Kurumunda bulunan mahkûmların yaptığı birbirinden güzel el sanatlarının bulunduğu sergide, İlimiz Ceza İnfaz Kurumu mahkûmlarının yaptığı bazı eşyalarda sergileniyor. Bugün açılan sergi 21 Mart 2009 Cumartesi gününe kadar açık kalacak.

 
            Ağır Ceza Reisi Halil Adıgüzel, bazı Cumhuriyet Savcıları, İlimiz Ceza İnfaz Kurumu personelleri ve birçok davetlinin katıldığı açılışın ardından sergiyi ziyaret edenler, Kütahyalı mahkûmların yaptığı birbirinden güzel çini el sanatlarından satın aldılar.
 
            Sergilenen ürünleri titizlikle inceleyen Vali Mustafa Taşkesen ve beraberindekiler, güzel bir sergi olduğunu ifade ettiler.
 
            Serginin açılışı için İlimize gelen Kütahya Ceza İnfaz Kurumu yetkilileri de, Giresun’da bulunmaktan son derece memnun olduklarını belirterek, kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür ettiler.
 
            Sergi açılışında Cumhuriyet Başsavcısı Radi Akyol, Kütahyalı mahkûmlarca yapılan ve içinde Vali Mustafa Taşkesen’in resminin bulunduğu çini tabloyu Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu adına Vali Mustafa Taşkesen’e verdi.
K.giresun.gov
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.