06 Mayıs 2024
  • Ankara17°C
  • İstanbul18°C
  • İzmir25°C
  • Giresun13°C

ÖRNEK GÖSTERİLECEK DOSTLUK MAÇI

Gençlerimiz 1. Amatör A Gençler Liginde bu hafta oynanan karşılaşma Şebinkarahisar Belediyespor ile Eynesil Belediyespor arasında oldu. Gençlerimiz Eynesil Beyediyespor u 9-1 lik sonuçla yendi.

ÖRNEK GÖSTERİLECEK DOSTLUK MAÇI

23 Şubat 2009 Pazartesi 08:33

Gençlerimizin büyük bir performans içinde oynadığı karşılaşmayı 9-1 lik sonuçla kazanarak Gençler ligini bitirmiş oldu. Karşılaşmaya başlanmadan önce saha içinde takımlar birbirlerini çiçeklerle karşıladı. Maç bitimine kadar her hangi bir sorunla karşılaşmayan oyuncuların moral olarakta gayet iyi oldukları görüldü. Gollerimizi Ahmet Yeles (4), Ertuğrul Pulat (3), Mustafa Gürünlü (2) attılar. Karşılaşmada bir çok gol pozisyonuda kaçırıdı. Eynesil Belediyespor un kullandığı penaltıyıda atamadı.

Karşılaşma sonrası Şebinkarahisar Belediyespor yönetimi iki takımı yemeğe götürerek örnek bir davranış sergileyerek dostluklarını ilettiler. Kulüp başkanı bizim bütün karşılaşmalarımızın böyle bitmesini hedeflediklerini ancak Diğer Kulüplerin ve karşılaşma yöneticilerinin bizi dışlaması sonucu bazı tatsız olayların yaşandığını da altını çizerek belirtti. Yemek sonrası Eynesil Belediyespor yönetimi ve oyuncular takımımıza teşekkür ederek ilçemizden mutlu bir şekilde ayrıldı.

  Karşılaşma sonrası resimler için TIKLAYINIZ

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.