19 Mayıs 2024
  • Ankara21°C
  • İstanbul17°C
  • İzmir26°C
  • Giresun16°C

SAYIŞTAY BAŞKANI ÇAMOLUK DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

İstanbul'a gelen Sayıştay Başkanı Recai Akyel Çamoluklu dostları ile bir araya geldi...

Sayıştay Başkanı Çamoluk Derneğini Ziyaret Etti

21 Ekim 2009 Çarşamba 14:05

Çamoluk'un efsane Kaymakamı ve şimdi Sayıştay Başkanlığı görevini yürüten Recai Akyel Çamoluk'ta Kaymakamlık yaptığı dönemleri ve Çamoluklu dostlarını unutmadı bir vefa örneği göstererek Çamoluklu dostlarını ziyaret etti.

Aile ve dost ziyaretleri için kısa bir süre önce İstanbul'a gelen Sayıştay Başkanı Recai Akyel Çamoluk Derneğini ziyaret ederek Çamoluklu dostları ile bir araya geldi. Çamoluk Derneğine ziyaret gerçekleştiren Akyel, burada eski anılarınının tazelendiğini dile getirdi.

Çamoluk Derneği tarafından Sayıştay Başkanı Recai Akyel onuruna Çamlıca'da yemek verildi. Çamoluk'a yakınlığı ile bilinen Bayrampaşa Kaymakamı Abdülkadir Yazıcı, Üsküdar Kaymakamı İzettin Küçük ve Üsküdar Cumhuriyet Savcısı Celal Avar, Üsküdar Belediye Başkan yardımcısı Hasan Ekmen, Çamoluk Derneği Başkanı Şinasi Tekoğlu, Çamoluk Derneği yönetim kurulu üyesleri Nevzat Kaleli - Selami Sürücü, Çamoluk Derneği Burs Komisyonu Başkanı Veysel Ekmen, Çamoluk Derneği Burs Komisyonu Başkanvekili Adnan Karabul, Çamoluklu İşadamları Dursun Çözel, Müşaver Çolak , Halit Karakuş ve Şahmettin Geco'da yemeğe katıldılar.

Yemek boyunca Çamoluk hakkında konuşan Sayıştay Başkanı, Çamoluk'u Çamoluk'un vefakar insanları asla unutamadığını da belirttiği öne sürüldü.

Memedali ŞENKAYA - camoluk.net
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.