14 Mayıs 2024
  • Ankara11°C
  • İstanbul12°C
  • İzmir19°C
  • Giresun11°C

ŞEBİNKARAHİSAR KELKİT VADİSİNE ÖRNEK OLUYOR

Suşehri'nde Yüksek Öğrenim Okullarını Koruma Geliştirme ve Yaşatma Derneği kuruldu...

Şebinkarahisar Kelkit Vadisine Örnek Oluyor

16 Nisan 2010 Cuma 13:21

Dernek Başkanı Salih Erer, yaptığı yazılı açıklamada Suşehri'nde yüksek öğrenimi destekleme ve büyütmek amacıyla deneğimizi kurarak faaliyetlerimize başladık. Bu doğrultuda derneğimizin yaşaması ve yüksek öğrenime gerekli katkı sağlayabilmesi, Suşehri'nde bulunan tüm hemşerilerimizin Cumhuriyet Üniversitesi senatosundan geçen 4 yıllık sağlık yüksek okulunun YÖK'ten geçebilmesi için bu okula ait ek binaların yapılması gerekmektedir diyen Erer, "Suşehri'nin kalkınmasında çok önemli faktör olacak 4 yıllık sağlık Yüksek okulunun Suşehri'nde eğitim öğretime başlayabilmesi için, halkın desteklerine çok büyük ihtiyaç duyulmaktadır.

Komşu ilçemiz Şebinkarahisar'da mevcut olan 6 binanın 5 tanesini Şebinkarahisarlı esnaf ve yardımseverlerin tamamen kendi katkıları ile yapılmıştır.

Bizler ise henüz okulumuza katkı olarak bir bina dahi yapamadık. Suşehri'nin kalkınabilmesi için yüksek okulunun mevcudunu artırmak, ilçemiz ekonomisinin daha canlı hale gelebilmesi için birlikteliğimizi şimdi göstermemiz gerekmektedir. Tüm Suşehrilileri göreve davet ediyoruz. Herkes elini taşın altına korsa Suşehri'nin erişemeyeceği nokta yoktur. Bizler bu göreve talip olurken işte bu duygu ve düşüncelerle hareket ettik" şeklinde konuştu.

Haberciniz.biz
http://www.haberciniz.biz/haber/susehrinde-yuksekogrenim-okullarini-koruma,-gelistirme-ve-yasatma-dernegi-kuruld-808786.html
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.