30 Nisan 2024
  • Ankara23°C
  • İstanbul17°C
  • İzmir24°C
  • Giresun16°C

ŞEBİNKARAHİSAR UBYO VE MYO MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Şebinkarahisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokulu Müdürlüğününde görev değişiklikleri oldu...

Şebinkarahisar UBYO ve MYO Müdürlüğünde Görev Değişimi

07 Ocak 2010 Perşembe 16:20

Yeni kurulmuş ve hızla büyüyen bir Üniversite olan Giresun Üniversitesi, büyüme hızının eğitimde de ifadesini bulacak şekilde sürdürülebilmesini, personelin motivasyonunun muhafaza edilebilmesini, daha etkin ve verimli bir yönetim anlayışının iç ve dış paydaşlara yansıtılabilmesini teminen; bazı personelin sürdürmekte oldukları görevlerinden ayrılma istekleri de dikkate alınarak, bazı birimlerin yöneticilerinde değişikliğine gidilmesi ihtiyacının hasıl olduğu açıklandı.

Bu ihtiyaç bağlamında;

Şebinkarahisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (UBYO) Müdürlüğünü asaleten ve Şebinkarahisar Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürlüğünü vekaleten yürütmekte olan Yrd. Doç. Dr. Beytullah DÖNMEZ'in bu görevlerini bırakmış olarak , Giresun Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine vekaleten kaydırıldı.

Yrd. Doç. Dr. Beytullah DÖNMEZ'den boşalan Şebinkarahisar Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine Alucra Turan BULUTÇU Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini bırakan Şebinkarahisarlı hemşehrimiz Öğr. Gör. Fatih AYGÜN vekaleten kaydırıldı.

Yrd. Doç. Dr. Beytullah DÖNMEZ'den boşalan Şebinkarahisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğününe ise Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Doç. Dr. Mustafa CİN, bu görevini bırakmış olarak, Şebinkarahisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü görevine vekaleten kaydırıldı.

Alucra Turan BULUTÇU Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini bırakarak, Şebinkarahisar Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine kaydırılan Şebinkarahisarlı hemşehrimiz Öğr. Gör. Fatih AYGÜN'den boşalan Alucra Turan BULUTÇU Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine, vekaleten aynı Meslek Yüksekokulundan doktora tez aşamasında bulunan Öğr.Gör. Çetin YILMAZ'ın ataması yapıldı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.