25 Nisan 2024
  • Ankara25°C
  • İstanbul24°C
  • İzmir24°C
  • Giresun27°C

ŞEBİNKARAHİSAR’DA MEZUNİYET COŞKUSU

Şebinkarahisar Fevzi Kıraç Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Şebinkarahisar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Şebinkarahisar Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu mezunları yapılan törenlerle hayata uğurlandı.

ŞEBİNKARAHİSAR’DA MEZUNİYET COŞKUSU

05 Haziran 2015 Cuma 17:49

Şebinkarahisar Fevzi Kıraç Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Şebinkarahisar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Şebinkarahisar Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu mezunları yapılan törenlerle hayata uğurlandı.

Öğleden sonra gerçekleştirilen; Şebinkarahisar Fevzi Kıraç Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Şebinkarahisar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Şebinkarahisar Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu mezuniyet törenleri de ilçe kapalı spor salonunda yapıldı.

mezuniyet-toreni.jpg

Şebinkarahisar Kaymakamı Sayın Murat Çağrı ERDİNÇ, Belediye Başkanı Sayın Şahin YILANCI, İlçe protokolü, Yüksekokul akademik-idari personeli ile öğrenci velileri ve öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Okul birincileri;  Şenay BEKTAŞ (UBYO), Büşra PAKIŞ ve Tolga YAVAŞ (Teknik Bilimler MYO), Büşra KARAMAN (Sosyal Bilimler MYO), Okul Müdürleri adına UBYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bahadır ATMACA ve Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mahir KADAKAL’ın konuşmalarıyla devam eden tören, okul birincilerinin okul yaş kütüklerine plaket çakması, dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi mezuniyet belgelerinin verilmesi ve kep fırlatma seremonisi ile sona erdi.

40d3db5b27.jpg

Mezuniyet törenlerinde konuşan Sayın Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahir KADAKAL; “2014-2015 eğitim-öğretim yılı mezuniyet törenleri dolayısı ile burada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İl dışı programı nedeniyle aramızda bulunamayan Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Aygün ATTAR, sizlere selamlarını ve hepinizin tek tek gözlerinizden öptüğünü iletmemi istedi. Biliyorsunuz ki; Sayın Rektörümüz hepinizi çok seviyor.

Üniversitemiz genç ve yeni bir üniversite olmasına rağmen büyümesini ve gelişimini hızla sürdürmektedir. Kısa sürede Karadeniz’in parlayan yıldızı olmayı başarmıştır. Sizlerde bu yıldıza ışık veren ve daha da parlamasını sağlayan umut kaynaklarımızsınız.  Doğru bir tercihle üniversitemizi seçtiniz ve işte bugün mezun oluyorsunuz. Bundan sonraki hayatlarınızda da Giresun Üniversitesi’nin hep aklınızda ve kalbinizde olacağına inanıyorum. Çünkü bundan sonra hayatınızın sonuna kadar, bütün kapıları açacak olan anahtarınız, altın bileziğiniz yani diplomanız üzerinde Giresun Üniversitesi adını taşıyacak. Sizler bir çağı bir çağı adıyla açan Fatih’in yaşıtları ve torunlarısınız. Bunun bilincinde olarak memleketin geleceği; sizin birlik ve beraberlik içinde kardeşçe ve yılmadan çalışmanıza bağlı olacaktır.

7df2e0e248.jpg

Sizlerin bugünlere gelmenizde en büyük pay kuşkusuz; ailelerinizin, sonrasında eğitim-öğretim hayatınız boyunca sizlerle yine birer anne-baba gibi ilgilenen öğretmenlerinizin ve nihayet Üniversite hayatınızda değerli meslektaşlarım hocalarınızındır. Onlara da teşekkür ve şükranlarımı sunuyor, tebrik ediyorum.

Sevgili öğrenciler; bundan sonraki hayatlarınızda başarılar, mutluluklar ve esenlikler diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun” diye konuştu.

e0b8d442c4.jpg

fotogaleri.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.