18 Nisan 2024
  • Ankara25°C
  • İstanbul19°C
  • İzmir23°C
  • Giresun26°C

ŞEBİNKARAHİSAR’IN YÖRESEL TATLARI ŞİMDİDE EZGİ SERTEL İLE LEZZET'İN HARİTASI PROGRAMI’NDA

Anadolu’nun zengin mutfağını, eşsiz damak tadını, yöresel zenginliklerini ve dokusunu ekrana yansıtan “Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası” programı, Şebinkarahisar’da çekimler yaptı.

ŞEBİNKARAHİSAR’IN YÖRESEL TATLARI ŞİMDİDE EZGİ SERTEL İLE LEZZET'İN HARİTASI PROGRAMI’NDA

29 Ağustos 2015 Cumartesi 00:51

Yeni yayın döneminde, 31 Ağustos tarihinden itibaren hafta içi her gün saat 10.00’dan Star TV ekranlarında yayınlanacak olan “Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası” programı, geçtiğimiz Çarşamba günü Şebinkarahisar’da çekimler gerçekleştirdi.

“Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası” adlı program çekimleri bu defa Şebinkarahisar’da gerçekleştirildi. Sunuculuğunu, yaptığı yemek programıyla sosyal medya fenomeni haline gelen Ezgi Sertel’in yaptığı programda gün boyunca Şebinkarahisar’ın gelenekleri, görenekleri ve lezzetleri tanıtıldı.

Geçtiğimiz Çarşamba günü ilçemize gelen program ekibi, ilçe merkezimizde davul zurna eşliğinde halk oyunları ekibimizin gösterisiyle beraber halkımız tarafından karşılandı.

Sonrasında Avutmuş Mahallemizde ilçemize özgü yöresel lezzetler hazırlanarak tanıtıldığı lezzetin haritası programında, tavşan içi, etli üzüm yaprağı sarması, lokma tatlısı ve katmer yapılışı gösterildi.

Bu yemeklerin yanı sıra sirondan pezük mıhlasına, fırın kurusundan toyga çorbasına kadar 25 farklı yemek ve tatlı çeşidi tanıtıldı. Çekimlerin devamında Tamzara Mahallemizde tarihi evlerin çekimi yapıldı son olarak İlçemizde bulunan bir restorant’ da ilçemize özgü güveç (çanak) yapımı çekimlerinden sonra program ekibi ilçemizden ayrıldı.

ezgi-sertel-ile-lezzetin-haritasi-programi.jpgezgi-sertel-ile-lezzetin-haritasi-programi-001.jpgezgi-sertel-ile-lezzetin-haritasi-programi-002.jpgezgi-sertel-ile-lezzetin-haritasi-programi-003.jpgezgi-sertel-ile-lezzetin-haritasi-programi-004.jpgezgi-sertel-ile-lezzetin-haritasi-programi-005.jpgezgi-sertel-ile-lezzetin-haritasi-programi-006.jpgezgi-sertel-ile-lezzetin-haritasi-programi-007.jpgezgi-sertel-ile-lezzetin-haritasi-programi-008.jpgezgi-sertel-ile-lezzetin-haritasi-programi-009.jpgezgi-sertel-ile-lezzetin-haritasi-programi-010.jpgezgi-sertel-ile-lezzetin-haritasi-programi-011.jpgezgi-sertel-ile-lezzetin-haritasi-programi-012.jpgezgi-sertel-ile-lezzetin-haritasi-programi-013.jpgezgi-sertel-ile-lezzetin-haritasi-programi-014.jpgezgi-sertel-ile-lezzetin-haritasi-programi-015.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.