30 Nisan 2024
  • Ankara14°C
  • İstanbul13°C
  • İzmir15°C
  • Giresun15°C

ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN BÜYÜK HİZMET

ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN ŞEBİNKARAHİSAR DEVLET HASTANESİNE DİYALİZ HASTALARI İÇİN ARAÇ HİBE EDİLDİ.

ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN BÜYÜK HİZMET

31 Mayıs 2015 Pazar 16:18

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği;  son iki yıldır İstanbul Şebinkarahisar Sivil Toplum Kuruluşları Platformu olarak gerçekleştirilen “19 MAYIS ŞEBİNKARAHİSAR GEZİSİ” köy ve mahalle dernek başkanları ve dernek yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşti.

Yoğun program içerisinde gerçekleştirilen etkinlikte ; Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği’nin projeleri arasında olan; Şebinkarahisar’daki Diyaliz Hastalarımızın taşınması için gerekli olan minibüs ,alınarak Şebinkarahisar Devlet Hastanesi’ne hibe edilmiştir.

diyazliz-araci.JPG

Diyaliz hastalığı kişinin çoğu zaman kişinin yaşamı boyunca devam eden ve maddi manevi açıdan zor bırakan bir süreçtir. Bu anlamda ulaştırma desteğinin verilmesi; hastaların evlerinden alınarak evlerine bırakılmasını sağlayacak bu hizmet  ilçemiz için, hastanemiz için önemli bir proje olmuştur.

diyazliz-araci-001.JPG

14+1 minibüsün anahtarı Hastane önünde gerçekleştirilen küçük bir tören ile Dernek Başkanı Mehmet Şimsek tarafından Başhekim Uz.Dr.Burak Cengiz e teslim edilmiştir. Törene Kaymakamımız Sn.Murat Çağrı Erdinç, Belediye Başkanımız Sn.Şahin Yılancı ,protokol üyeleri ve hemşerilerimizin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Ilcemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

diyazliz-araci-002.JPGdiyazliz-araci-003.JPGdiyazliz-araci-004.JPG

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.