08 Mayıs 2024
  • Ankara10°C
  • İstanbul16°C
  • İzmir17°C
  • Giresun13°C

ŞÜKRÜ GENÇ GÖKÇEKENT'E YAPTIRDIĞI PARKIN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Şebinkarahisarlı Hemşerimiz Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç Suşehri ilçesine bağlı Gökçekent köyünde yaptırdığı parkın açılış törenine katıldı.

ŞÜKRÜ GENÇ GÖKÇEKENT'E YAPTIRDIĞI PARKIN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

22 Ağustos 2012 Çarşamba 13:46

Şebinkarahisarlı Hemşerimiz Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç Suşehri ilçesine bağlı Gökçekent köyünde yaptırdığı park törenle açıldı.

Genç, Cumhuriyet Parkı'nın açılışında yaptığı konuşmada, parka

"Cumhuriyet" isminin verilmesinin kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.

Cumhuriyet'in kolay kurulmadığını ifade eden Genç, "Atalarımız, analarımız aslanlar gibi bombaları sırtında taşıyarak bu Cumhuriyeti kurdu. Bu nedenle Cumhuriyet sevgisini, çocuklarımıza çok iyi aşılamalıyız" dedi.

Yörenin evladı olarak bölgenin kalkınmasını canı gönülden arzu ettiğini ifade eden Genç, "Gökçekent köyüne kurduğumuz içerisinde çocuk oyun grubunun bulunduğu bu parkı çocuklarımıza ve tüm hemşerilerimize armağan ediyorum" diye konuştu.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ise hizmetlerini sadece Sarıyer ilçesinde bırakmayıp, Kelkit Vadisi'ndeki ilçelere de taşıyan Genç'e teşekkür etti.

Açılışta Şebinkarahisarlı Sanatçımız Ruşen aydeniz sahne aldı, aydeniz Gökçe Kentlileri birbirinden güzel parçalarıyla adeta mest etti.

Konuşmaların ardından park ve çocuk oyun grubunun açılışı gerçekleştirildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.