15 Mayıs 2024
  • Ankara10°C
  • İstanbul12°C
  • İzmir18°C
  • Giresun13°C

SUŞEHRİ DEVLET HASTANESİNE 5 UZMAN DOKTOR ATANDI

Suşehri İlçesi Devlet Hastanesine 5 Uzman Doktor ve 1 Pratisyen Hekim Atandı...

Suşehri Devlet Hastanesine 5 Uzman Doktor Atandı

06 Mayıs 2010 Perşembe 09:18

AK Parti Suşehri İlçe Teşkilatının düzenlediği eski ve yeni üyelerinin buluştuğu yemekte bir konuşma yapan İlçe Başkanı Rüstem Yüce, 5 uzman ve 1 pratisyen doktorun ilçeye atanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Başkan Yüce sözlerine şöyle devam etti: "2000 yılında hizmete açılan Suşehri Devlet Hastanemize, Sağlık Bakanlığı tarafından atanan 5 uzman ve bir pratisyen hekimimiz önümüzdeki haftalarda görevlerine başlayacaklar. Hastanemizdeki doktor sayısını artırması için yaptığımız girişimler sonucu, Ortopedi Uzmanı Albert Çokar, İntaniye Doktoru Münür Hançer, Üroloji uzmanı Mustafa Yaşar Yalçın, Göz Doktoru Mustafa Sait Polat, Genel Cerrahi Uzmanı Zülfü Beyhan ve Pratisyen Hekim Volkan İpgü hastanemize atamaları gerçekleşmiştir.

Bu konuda da desteğini bizlerden esirgemeyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve Sivas Milletvekilimiz Selami Uzun'a ve diğer milletvekillerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Hastanede göz doktorunun 2 yıldır olmadığını söyleyen Yüce, "Yaklaşık 2 yıl önce tayini çıkan göz doktorumuzun yerine atama yapılmamıştı. Çünkü çıkan yasalar gereği, nüfusu 20 binin altında olan ilçelere göz doktoru atamasının yapılmadığı konusunda yaptığımız girişimlerde, hastanemizin sadece Suşehri'ne değil, Vadide bulunan Koyulhisar, Akıncılar ve Gölova ilçeleri ile birlikte, Ordu'nun Mesudiye, Giresun'un Çamoluk ilçelerinden gelen hastalara da hizmet verdiğini ve bu nedenle bu doktora ihtiyacımız olduğunu söyledik. Çok şükür göz doktorumuz ile birlikte diğer doktorlarımızın da ataması yapıldı. Mutluyuz. Çünkü AK Parti İktidarı, özellikle sağlık konusunda yaptığı önemli çalışmalarını ilçemizde de göstermiştir." dedi.

haberler.com
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.