20 Mayıs 2024
  • Ankara18°C
  • İstanbul15°C
  • İzmir21°C
  • Giresun13°C

SUŞEHRİ RADYO TV VE WWW.SUSEHRİ.COM.TR ARTIK ORTAK YAYINDA

Suşehri Radyo Tv. A.Ş ve www.susehri.com.tr artık aynı çatı altında çalışmalarını sürdürerek daha kaliteli

Suşehri Radyo Tv ve www.susehri.com.tr Artık ortak yayında

01 Kasım 2009 Pazar 18:33

Suşehri Radyo Tv. A.Ş ve www.susehri.com.tr artık aynı çatı altında çalışmalarını sürdürerek daha kaliteli daha güncel, daha güçlü bir yayın ile tüm Kelkit vadisininyanı sıra Tüm Dünyada Kelkit vadisinin sesi olmak için çalışmalarına başladı.

Suşehri Tv.ve Suşehri Fm. Genel Yayın yönetmeni Göktuğhan ARGIN ve www.susehri.com.tr. İmtiyaz sahibi Durbey DURAN yapılacak çalışmalar ile Suşehri ve Kelkit vadisindeki ilçelerin Kültürel ve tarihi yerleri aynı zamanda bu ilçelerde yetiştirilen ürünlerin, firmaların Rehber çalışmalarıyla tüm Dünyaya tanıtılması amacı ile bir sistem oluşturmak üzere çalışmalara hız verdiklerini söylediler.

Aynı zamanda Bölgenin En güçlü Basın Yayın organı olarak Bölgeyi Dünyaya tanıtma amaçlı olarak bu birlikteliği sağladıklarını beyan ettiler.

Yine Oluşturulacak bir sistemle Kelkit Vadisinin İnternet Gazeteciliği çalışmaları için önemli bir adım attıklarını, artık bu yörenin doğru reklam, doğru haber, ve doğru yayıncılıkla tarafsızlık ilkesiyle tüm vadiye, tüm Dünyaya ulaşılmayı hedeflediklerini belirttiler.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.