30 Nisan 2024
  • Ankara14°C
  • İstanbul13°C
  • İzmir15°C
  • Giresun15°C

SUŞEHRİ'NDE CIVIL CIVIL FESTİVAL

Suşehri Şehr-i Su Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında

Suşehri'nde cıvıl cıvıl festival

05 Temmuz 2010 Pazartesi 19:44

Sivas'ın Suşehri ilçesinde bu yıl ilki gerçekleştirilen Şehr-i Su Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Kılıçkaya Baraj Göleti Türkmenler Köyü mevkisinde gerçekleştirilen su oyunları organizasyonu renkli görüntülere sahne oldu.

Su oyunlarının startını veren Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ve Suşehri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Celal Deniz sürat motoruna binerek Kılıçkaya Baraj Göleti'nde gezinti yaptı ve su oyunlarının başlangıcını yaptılar.

Su oyunlarında görevli animasyon ekipleri de aileleriyle Kılıçkaya Baraj Göleti yanına gelen çocukları botlara bindirerek baraj göleti üzerinde gezinti yapmalarını sağladı.

Su üzerinde yapılan gösteriler çerçevesinde hava ile şişirilen dev balonun içerisine giren vatandaşlar heyecanlı anlar yaşarken su sporları oyunlarının yapıldığı alanda vatandaşlar aileleriyle birlikte doyasıya eğlendiler.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, "Yıllardır hayalini kurduğumuz Kılıçkaya Baraj Göleti üzerindeki su sporları etkinliğimizi Şehr-i Su Kültür ve Sanat Festivalimizin ilkinde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık.

Şenliğimiz çerçevesinde su oyunlarına ilgi gösteren tüm halkımızın keyif alması bizlere ayrıca sevindirdi. Bundan böyle artık bu tür etkinlikleri şenlikler kapsamının dışını da çıkartıp daha geniş kapsamlı tekne turlarının da olacağı organizasyonları düzenleyeceğiz."dedi.

K.:İnternethaber.com/sivas/susehri

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.