29 Nisan 2024
  • Ankara21°C
  • İstanbul16°C
  • İzmir25°C
  • Giresun17°C

SUŞEHRİN'DE SOKAK LEVHALARI YENİLENİYOR

Sivas'ın Suşehri ilçesinde belediye ekipleri ilçede bulunan sokak ve cadde levhalarını yeniliyor...

Suşehrin'de Sokak levhaları yenileniyor

31 Mart 2011 Perşembe 22:14

İlçede 2010 yılı son aylarında başlatılan numarataj çalışmaları kapsamında, ilçede bulunan bütün sokak ve cadde levhalarının yenilendiği belirtildi.

Yenilenen levhaların takıldığı cadde ve sokaklarda incelemelerde bulunan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, "Geçen yıl başlattığımız numarataj çalışmalarının ardından, bu yılda ilçemizde bulunan cadde ve sokakların levhalarını yeniliyoruz. Numaratj çalışmalarının ikinci ayağı olarak yapılan levha yenileme çalışmalarının ardından, ilçede bulunan cadde ve sokaklarının yeni hali ortaya çıkmış olacaktır. Sokak levhalarının üzerinde, hangi mahalle, hangi sokak ve sokak içerisinde bulunan ev numaralarının kaç numaradan başlayıp, kaç numaraya kadar olduğunu göstermektedir. Yapılan bu çalışma ile özellikle postacılar, kişilerin evlerini daha rahat ve kolaylıkla bulmasını sağlayacaktır" dedi.

İlçede yeni cadde ve sokaklara isimlerinde verildiğini anımsatan Sel, numaratj çalışması ve sokak levhalarının bu cadde ve sokaklarda da uygulandığını söyledi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.