19 Nisan 2024
  • Ankara17°C
  • İstanbul14°C
  • İzmir18°C
  • Giresun14°C

SUŞEHRİ'NDE ŞÜPHELİ ÖLÜM

SUŞEHRİ'NDE ŞÜPHELİ ÖLÜM

SUŞEHRİ'NDE ŞÜPHELİ ÖLÜM

19 Haziran 2015 Cuma 11:05

Sivas'ın Suşehri ilçesinde D-100 karayolunun kenarındaki boş bir arazide park halindeki otomobilinin yanında başının arka kısmından darbe almış bir erkek cesedi bulundu. Cesedin 42 yaşındaki Yılmaz Coşkun'a ait olduğu belirlendi.

Suşehri ilçesinde Kemalpaşa Mahallesi yakınlarında hayvan otlatan Murat Uysal, arazide park halindeki bir otomobilin yanında yerde hareketsiz yatan bir kişi olduğunu görünce durumu polise bildirdi.

Ardından olay yerine giden Suşehri Emniyet Müdürlüğü ekipleri ceset üzerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemede cesedin Yılmaz Coşkun'a ait olduğu tespit edildi. İnceleme sonucunda Coşkun'un başının arkı kısmına sert bir cisimle darbe aldığı belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından ilçe nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Yılmaz Coşkun'un cesedi Suşehri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kesin ölüm nedeninin otopsi ile belirleneceği öğrenildi. Polis cesedin hemen yanında park halinde bulunan ve Coşkun'a ait olduğu saptanan otomobili de inceledi. Coşkun'un cinayete kurban gittiği sanılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.