20 Mayıs 2024
  • Ankara20°C
  • İstanbul15°C
  • İzmir23°C
  • Giresun14°C

SUŞEHRİ’NE DOĞALGAZ VERİLDİ.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde 2008 yılında başlatılan çalışmaları kapsamında ev sahiplerine doğalgaz verilmeye başlandı.

Suşehri’ne Doğalgaz Verildi.

07 Kasım 2009 Cumartesi 15:25

İlçe merkezine bağlı Kurucagöl mevkiinde bulunan çevrim santralinden ilçede bulunan ana şebekeye Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, BOTAŞ ve SİDAŞ ekipleri tarafından ilk gaz verildi. Suşehri'nde yüzde 50'lik kısma boru döşeme işlemlerinin tamamlandığını belirten Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, "Birçok ilde dahi olamayan ve bugün doğalgaza kavuşan Suşehri bu konuda çok şanslı. Şanslı ilçelerimizden birisi de Suşehri'dir.

Doğalgazın önümüzdeki günlerde halkımız tarafından kullanılması durumunda ne kadar rahat, ne kadar kolay olduğunu görecekler. Biz bugüne kadar olan çalışmalarda BOTAŞ'a, SİDAŞ'a ve bu işte emeği geçen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun diyorum" dedi.
SİDAŞ Sivas İşletme Müdürü Hikmet Turan Güler ise, çevrim santralinde basınçları ayarladıklarını ve birkaç saat sonra ilçede bulunan alt yapılarda doğalgaz verileceğini söyledi. Vatandaşların ana yol ve sokaklarda kazı yapmamaları gerektiği konusunda uyarıda da bulunan Güler, "Bizim insanımız kendi kafasına göre su veya kanalizasyon için çok kazı yaptığını biliyoruz. Bu nedenle bundan böyle kesinlikle bu gibi kazıları yapmaları gerekmektedir. Belediye ise yapacağı bir çalışmada Suşehri SİDAŞ ekipleri ile koordineli şekilde çalışma yapması gerekmektedir" dedi.
Güler, abone yaptıran vatandaşlara cuma günü doğalgaz verilmeye başlayacağını belirtti.
k.susehri.com
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.