02 Mayıs 2024
  • Ankara13°C
  • İstanbul13°C
  • İzmir20°C
  • Giresun16°C

TARAFTAR DESTEĞİ ŞART

Eren Beşerler, hafta sonu oynayacakları Karabükspor maçında taraftar desteğine fazlasıyla ihtiyaçları olduğunu belirtti

Taraftar Desteği Şart

15 Ocak 2009 Perşembe 00:22

Eren Beşerler, hafta sonu oynayacakları Karabükspor maçında taraftar desteğine fazlasıyla ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Giresunspor Teknik Direktörü Ali Eren Beşerler, hafta sonu oynayacakları Karabükspor maçında taraftar desteğine fazlasıyla ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Pazar günü oynanacak olan Karabükspor maçı ile ilgili olarak Teknik Direktör Beşerler şu açıklamalarda bulundu:

“ Lige nasıl başlangıç yapılırsa öyle gider. Bunun içinde biz bu hafta sonu kendi evimizde oynayacağımız Karabükspor maçını kazanarak sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyoruz.

Ligin ikinci yarısındaki hedefimiz alt sıralardan bir an önce kurtularak ligin üst sıralarında kendimize iyi bir yer bulmaktır. Bizim için Karabükspor maçı gerçeği söylemek gerekirse 6 puanlık maçtır.

Bu nedenle Pazar günü oynayacağımız maça büyük önem veriyoruz. Bizim için büyük önem taşıyan bu maçta taraftarlarımızı tribünlerde görmek istiyoruz. Taraftarlar her zamanki gibi Karabük maçındada takımlarına gereken desteği vermelidirler.

Karabükspor maçı öncesi moralimiz ve gücümüz yerindedir. Ligin ikinci yarısında Giresunspor takımı alacağı başarılı sonuçlarla adından fazlasıyla söz ettirecektir. Benim Karabükspor ve ligin ikinci yarısında oynayacağımız diğer maçlarımız öncesi futbolcularımıza olan güvenim tamdır.

Her ne olursa olsun Pazar günü oynayacağımız Karabükspor maçını taraftarlarımızla birlik ve beraberlik içinde hareket ederek kazanacağız.”

 

 

 

Haber Kaynak:http://www.giresungundem.com/

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.