02 Mayıs 2024
  • Ankara15°C
  • İstanbul13°C
  • İzmir19°C
  • Giresun15°C

TÜRK TELEKOM'DAN DSL İNDİRİMİ GELDİ

BTK'nın onayladığı sevindirici haber ile beraber Türk Telekom'un tüm DSL tarifelerinde indirime gittiği ortaya çıktı. Bakalım yeni fiyatlar ne olacak?

Türk Telekom'dan DSL İndirimi Geldi

01 Temmuz 2012 Pazar 15:53

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Türk Telekom'un DSL hizmetlerinde indirim yapacağını öngören tarife değişikliği ve yeni kampanya teklifini onayladı.
 
Onaylanan teklif ile beraber Türk Telekom'un tüm DSL hizmetlerinde yüzde 13'e kadar indirim yapılması söz konusu. Ayrıca başlatılacak yeni kampanya ile yüksek hızlı DSL paketlerinden hizmet alan abonelere yüzde 15'e varan oranlarda ilave indirim yapılacak.
 
Türk Telekom tarafından uygulanacak olan tarife değişikliği ve kampanya toptan olarak internet servis sağlayıcılarını kapsıyor. Ayrıca Türk Telekom, yüksek hızlı DSL paketlerine kazandıracakları her abone için belirli şartları sağlayan internet servis sağlayıcılarına 50 ile 150 lira arasında katkı sağlayacak.

Bu da demek oluyor ki Türk Telekom alt yapısını kullanan servis sağlayıcılarının da bu indirimlerden yararlanabilecek. Türkiye'deki internet hizmetinin pahalılığına bir nebze olsun iyi geleceği düşünülen kararla beraber yeni fiyatlar merakla bekleniyor.
 
İndirimlerin yüksek hızlı ve sınırsız DSL paketlerinde daha fazla hissedileceği düşünülüyor. Giriş seviyesi kotalı tarifelerde pek indirimin olacağı düşünülmüyor. Bakalım yeni fiyatlar ne olacak?

Kaynak : SDN

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.