19 Mayıs 2024
  • Ankara12°C
  • İstanbul14°C
  • İzmir21°C
  • Giresun14°C

UFUK SPOR KULUBÜ ŞAMPİYONU KINIK KÖYÜ SPOR

Ufuk spor kulubünün düzenlemiş 13. düzenlemiş olduğu geleneksel bahar turnuvasının şampiyonu kınık köyü oldu.

Ufuk spor kulubü şampiyonu kınık köyü spor

21 Haziran 2010 Pazartesi 11:00

Şebinkarahisar Ufuk Spor Kulübü Tarafından Düzenlenen 13.Bahar Turnuvası Şampiyonu KINIK KÖYÜ SPOR oldu!!!

20 Haziran 2010 Pazar Günü Oynanılan karşılaşma Saat – 17:00'da Kaçkar Tv'den Canlı olarak yayınlandı. Karşılaşma Mülayim Sert'in sunumuyla gerçekleşti. Maç başlamadan önce İstiklal Marşı Okunarak ve 1 Dakikalık saygı duruşu ile şehitler anıldı.

Kayadibi ve Kınık Köyü takımının kaptanları birbirlerine çiçek takdim ederek karşılaşmada takım arkadaşlarına başarılar dilediler. Karşılaşmanın hakemi son kontrollerini yaptıktan sonra maça başlama düdüğü çaldı. Kayadibi Köyü takımı ilk yarının başlarında daha istekli ve baskılı bir şekilde maça başladı. Atak üstüne atak yapmalarına rağmen sonuç alamadılar. Ardından Kınık Köyü futbol takımı hücumu yoğunlaştırarak atak yapmaya başladı ama maçın ilk yarının sonlarına doğru iki takımda 'da golsüz eşitlik devam ediyordu. İki takımda mutlak gol pozisyonlarını değerlendiremediği için ilk yarı sonucu 0-0 berabere bitti.


Maçın ilk yarısının bitmesinin ardından sağnak yağışlı bir yağmur başladı yağmurun yağması turnuvayı etkilemedi. Maçın 2. Yarısı başladı ve iki takımda kupayı almak için atak üstüne atak yapıyordu yine karşılaşmada 0-0 eşitlik devam ediyordu. Kayadibi köyünden bir oyuncu sarı kart yedi karta itiraz eden oyuncu 2.Sarı kartla kırmızı kart yiyerek oyun dışı kaldı ve Kayadibi Köyü 10 kişi olarak oyuna devam etti.


Kınık köyünün atakları sıklaşmaya başladı Kayadibi köyünün oyuncusunun kırmızı kart yemesinin ardından Kınık Köyü baskı yaparak 55. dakikada sol kanattan kullanılan serbest vuruşta kalenin önüne düşen topa 11 numaralı oyuncusu Gökhan TÜRK kafa vurarak topu rakip kalenin ağlarıyla buluşturdu ve Kınık Köyü 1-0 öne geçti.
Kayadibi Köyü 10 kişi olmasına rağmen oyunu bırakmadı ve bir süre Kınık köyü yarı sahasını abluka altına aldı. Kayadibi Köyü Gelişen bir atakta serbest vuruş kazandı serbest vuruşu 11 numaralı Eray ABAY müthiş bir vuruşla gole çevirerek eşitliği sağladı.


Kınık köyü maça yüksek motivasyon ile çıkmıştı bu golde onları etkilemedi, tekrar baskı kurmaya başladılar ve atak üstüne atak yaptılar. Orta sahadan kullanılan serbest vuruşu Hakan TÜRK rakip kale ağlarıyla buluşturarak Kınık köyü tekrar skoru 2-1 yaptı. Kınık köyü futbol takımı öne geçmesinin ardından savunmayı güçlendirdi ve oyundaki ağırlığını bozmayarak şampiyon oldu.

ŞEBİNHABER YORUM;

Biz ŞEBİNHABER olarak ilk olarak turnuvayı düzenleyen Şebinkarahisar Ufuk Spor Kulübüne ve yönetimine teşekkür eder başarılar dileriz.
Kınık Köyü Yardımlaşma Derneği bir ilki başararak canlı yayında ŞEBİNKARAHİSARI tüm dünyaya tanıttı bu sevinci bize yaşattıkları için başta DOĞAN YILMAZ olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür eder başarılar dileriz.

ŞAMPİYONLUK RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.